Bunlarin hepsini ödeyeceğim sana
Bunlarin hepsini ödeyeceğim sana
Aile olarak dedim onu şefimizHain bu şarkıyı ben sana sundum:s.s
Hayır dizi için yapıldı.Öyle demek içimden geçiyor.
ARKADAŞLAR DİZİDE KULLANILAN MÜZİKLER DE OLUR DEDİNİZ, İLK SAYFADA YANARIM ŞARKISI DA ONA KALIRSA DİZİ İÇİN YAPILMADI...
@xBUGRAx gel tartış bununla. Ben kaçıyorum.İptal edemezsin ki? Orada gerekçe olarak sunulan şey burada da sunuluyor. Kabul edilmeli ikiside.@Forumdash
Bunlarin hepsini ödeyeceğim sanaAğla malım ne yaa klavyede çok mu kullanıyorsun
Sen sus her şey senin başının altından çıktı.Hayır dizi için yapıldı.
Yarışmaya kaos ve renk kattım resmen canım ben.Sen sus her şey senin başının altından çıktı.
BASIN AÇIKLAMASI
137 BÖLÜM BOYUNCA HAYAT BİLGİSİNDE BU ŞARKI DİZİ BİTERKEN KULLANILDI;
** Dizinin müzikleri bölümünde bu şarkı geçer.
** Dizinin bir bölümünde sadece bu şarkıdan klip var.
** Şarkı 2003, dizi 2003 yapımdır yani çıktıktan sonra direkt olarak Hayat Bilgisi'nde kullanılmıştır.
** Aşağıda da gördüğünüz gibi dizinin müzik kısmında yer alıyor;
LÜTFEN ARTIK DİZİ MÜZİĞİ DEĞİL DEYİP KÖTÜ ALGI YAPMAYIN...
Ekli dosyayı görüntüle 79184
@kerem @Aserat @sokak sanati @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Dosi @Forumdash @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Küçük istisnalar kabul edilebilir ama Ağla Kalbim'i kesinlikle kabul etmiyorum. Herkes şarkısını seçtiğine göre konu kapanmıştır.Benim sana bi şey dediğim yok. Benimde aklıma geliyor Bu şarkı hayat bilgisi denilince ama seni kabul edip Ağla Kalbimi kabul etmemek mantıksızlık. Ben iki tarafa da eşit davranılması gerektiğini söyledim sadece.
Feridun bey bu şarkıyı zaten Hayat Bilgisine yaptı normal bir şarkısı değil Hayat Bilgisinin jenerik şarkısı bu zatenBASIN AÇIKLAMASI
137 BÖLÜM BOYUNCA HAYAT BİLGİSİNDE BU ŞARKI DİZİ BİTERKEN KULLANILDI;
** Dizinin müzikleri bölümünde bu şarkı geçer.
** Dizinin bir bölümünde sadece bu şarkıdan klip var.
** Şarkı 2003, dizi 2003 yapımdır yani çıktıktan sonra direkt olarak Hayat Bilgisi'nde kullanılmıştır.
** Aşağıda da gördüğünüz gibi dizinin müzik kısmında yer alıyor;
LÜTFEN ARTIK DİZİ MÜZİĞİ DEĞİL DEYİP KÖTÜ ALGI YAPMAYIN...
Ekli dosyayı görüntüle 79186
@kerem @Aserat @sokak sanati @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Dosi @Forumdash @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
O dönemi bizlerden daha iyi hatırlayan Çiğdem ablamız noktayı koydu. 😎Feridun bey bu şarkıyı zaten Hayat Bilgisine yaptı normal bir şarkısı değil Hayat Bilgisinin jenerik şarkısı bu zaten@sokak sanati @kerem @Forumdash
Annem Gibi oldu işte Ağla Kalbim nerden çıktı.
Küçük istisnalar kabul edilebilir ama Ağla Kalbim'i kesinlikle kabul etmiyorum. Herkes şarkısını seçtiğine göre konu kapanmıştır.@mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Çiğdem
Hayat bilgisinin adındanda bahsediyor zaten bu şarkı normal bir albüm şarkısı değil bu şarkıyı Hayat Bilgisi dizisi için yaptı Feridun beyO dönemi bizlerden daha iyi hatırlayan Çiğdem ablamız noktayı koydu. 😎
Sebep keyfimizin kahyası, sırf seni sinir etmek için hepimiz sana karşıyız.Sebep nedir? Aynı sebepler ile başka şarkılar kabul ediliyorsa buda kabul edilmeli diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?