TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 9. Hafta (Dizi Müzikleri)

BASIN AÇIKLAMASI

137 BÖLÜM BOYUNCA HAYAT BİLGİSİNDE BU ŞARKI DİZİ BİTERKEN KULLANILDI;

** Dizinin müzikleri bölümünde bu şarkı geçer.
** Dizinin bir bölümünde sadece bu şarkıdan klip var.
** Şarkı 2003, dizi 2003 yapımdır yani çıktıktan sonra direkt olarak Hayat Bilgisi'nde kullanılmıştır.
** Aşağıda da gördüğünüz gibi dizinin müzik kısmında yer alıyor;

LÜTFEN ARTIK DİZİ MÜZİĞİ DEĞİL DEYİP KÖTÜ ALGI YAPMAYIN...

HBBBB.JPG

@kerem @Aserat @sokak sanati @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Dosi @Forumdash @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf

Bunlarin hepsini ödeyeceğim sana:bhr: Ağla malım ne yaa klavyede çok mu kullanıyorsun:A:A

Ona bende şaşırdım.:A
Ağla Kalbim dizide hem şuan hem Zeynep sahnesinde kullanıldı. Suat'ın amerikaya giderken ki finalinde de kullanıldı. Şarkı ile bitti dizi. Eğer şarkının bittiği kabul edilip aday oluyorsa buda olmalı. Herkese eşit olmalıyız:X

• Beğendim
Reactions: Forumdash
BASIN AÇIKLAMASI

** Şarkı 2003, dizi 2003 yapımdır yani çıktıktan sonra direkt olarak Hayat Bilgisi'nde kullanılmıştır.

Ekli dosyayı görüntüle 79184

@kerem @Aserat @sokak sanati @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Dosi @Forumdash @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf

Benim sana bi şey dediğim yok. Benimde aklıma geliyor Bu şarkı hayat bilgisi denilince ama seni kabul edip Ağla Kalbimi kabul etmemek mantıksızlık. Ben iki tarafa da eşit davranılması gerektiğini söyledim sadece.:Z

• Harika
Reactions: mrt-06
Benim sana bi şey dediğim yok. Benimde aklıma geliyor Bu şarkı hayat bilgisi denilince ama seni kabul edip Ağla Kalbimi kabul etmemek mantıksızlık. Ben iki tarafa da eşit davranılması gerektiğini söyledim sadece.:Z
Küçük istisnalar kabul edilebilir ama Ağla Kalbim'i kesinlikle kabul etmiyorum. Herkes şarkısını seçtiğine göre konu kapanmıştır. :X @mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Çiğdem

• Beğendim
Reactions: mrt-06 and xBUGRAx
BASIN AÇIKLAMASI

Ekli dosyayı görüntüle 79186

Feridun bey bu şarkıyı zaten Hayat Bilgisine yaptı normal bir şarkısı değil Hayat Bilgisinin jenerik şarkısı bu zaten :A :A :A @sokak sanati @kerem @Forumdash

• Harika
Reactions: mrt-06
O dönemi bizlerden daha iyi hatırlayan Çiğdem ablamız noktayı koydu. 😎
Hayat bilgisinin adındanda bahsediyor zaten bu şarkı normal bir albüm şarkısı değil bu şarkıyı Hayat Bilgisi dizisi için yaptı Feridun bey :A @sokak sanati @Forumdash @kerem

Resmi şarkısı dizinin hiçmi bişi bilmiyorsunuz anlamadımkı :A :A :A