Asıl tebriği sen hak ediyorsun.300 küsür puani gectin tebrik ederim, hakli cikacagimi biliyordum.@Çiğdem
Asıl tebriği sen hak ediyorsun.300 küsür puani gectin tebrik ederim, hakli cikacagimi biliyordum.@Çiğdem
Geri dönmucek mi?@Silinmiş Üye dün banlandi maalesef.![]()
Kendimede önerdimde ben kullanmadım evet@sokak sanati nin ipiyle kuyuya inilir mi hiç
Yalan şarkısını sen bana da önermiştin, yarı finalde Sezenlere karşı 1.olup finale çıktımTek sıkıntı kendin kullanamamış olman
![]()
Tövbe sormam ben.
Biz sahipleniriz@kerem ile sen niye başarımı sahipleniyonuz hadsizler. SsEkli dosyayı görüntüle 79101
Tebdil-i mekan o.![]()
![]()
Otomatik düzeltme.ss
Ramazanda geliyor bacımIsındın işte@Forumdash
Otomatik düzeltme.ss
Aaa evet bu seçimde @kerem in hakkı çokAsıl tebriği sen hak ediyorsun.Bana sadece seçmek kalmişti. Desteğini hissettirdiğin için tşkler
![]()
Elenmezdin çünkü o şarkıyı kerem seçti ve oylamada yapmamış artı ben ve eminim bir çok kişi daha bu durumu göze alıp puan kırmıştırMaalesef'in elenmeyeceğini bilsem ben seçerdim demiştim, elendi maalesef.
Geçmiş olsun @-potterhead-
Evet sen ne amaçla hatırlattın bilmiyorumda @eskici e bir hatırlatmada ben yapayım ramazanda soyundurup getirirse ecünnüsünü puan unutsunRamazanda geliyor bacım![]()
Sen ne anlamda ısındın dedinEvet sen ne amaçla hatırlattın bilmiyorumda @eskici e bir hatırlatmada ben yapayım ramazanda soyundurup getirirse ecünnüsünü puan unutsun![]()
![]()
![]()
Emeklerime saglik?![]()
Şarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim@Bully
Ama Yalanı son gün bende ısrar ettim @xemrexxx kapmasına sevindim ha ben ha o çok fark yok
Ben ilk haftamdan eğlendim @eskici @Forumdash la bir renk kattık![]()
![]()
![]()
@sokak sanati nin ipiyle kuyuya inilir mi hiç
Yalan şarkısını sen bana da önermiştin, yarı finalde Sezenlere karşı 1.olup finale çıktımTek sıkıntı kendin kullanamamış olman
![]()