Asıl tebriği sen hak ediyorsun. Bana sadece seçmek kalmişti. Desteğini hissettirdiğin için tşkler300 küsür puani gectin tebrik ederim, hakli cikacagimi biliyordum. @Çiğdem
Asıl tebriği sen hak ediyorsun. Bana sadece seçmek kalmişti. Desteğini hissettirdiğin için tşkler300 küsür puani gectin tebrik ederim, hakli cikacagimi biliyordum. @Çiğdem
Geri dönmucek mi?@Silinmiş Üye dün banlandi maalesef.
Kendimede önerdimde ben kullanmadım evet Ama sağlık olsun Hercaide güzeldi @sokak sanati@sokak sanati nin ipiyle kuyuya inilir mi hiç
Yalan şarkısını sen bana da önermiştin, yarı finalde Sezenlere karşı 1.olup finale çıktım Tek sıkıntı kendin kullanamamış olman
Tövbe sormam ben.
Biz sahipleniriz @kerem@kerem ile sen niye başarımı sahipleniyonuz hadsizler. SsEkli dosyayı görüntüle 79101
Isındın işte @ForumdashGüzel bir hafta oldu diyebilirim
Tebdil-i mekan o.
Otomatik düzeltme.ssOha görmemişim. İlahi adalet. @Aserat
Ramazanda geliyor bacımIsındın işte @Forumdash
Otomatik düzeltme.ss
Aaa evet bu seçimde @kerem in hakkı çokAsıl tebriği sen hak ediyorsun. Bana sadece seçmek kalmişti. Desteğini hissettirdiğin için tşkler
Elenmezdin çünkü o şarkıyı kerem seçti ve oylamada yapmamış artı ben ve eminim bir çok kişi daha bu durumu göze alıp puan kırmıştırMaalesef'in elenmeyeceğini bilsem ben seçerdim demiştim, elendi maalesef.
Geçmiş olsun @-potterhead-
Evet sen ne amaçla hatırlattın bilmiyorumda @eskici e bir hatırlatmada ben yapayım ramazanda soyundurup getirirse ecünnüsünü puan unutsunRamazanda geliyor bacım
Kendimede önerdimde ben kullanmadım evet Ama sağlık olsun Hercaide güzeldi @sokak sanati
Sen ne anlamda ısındın dedinEvet sen ne amaçla hatırlattın bilmiyorumda @eskici e bir hatırlatmada ben yapayım ramazanda soyundurup getirirse ecünnüsünü puan unutsun
@Bully ZorladıAlttan lafı soktun yine
Emeklerime saglik?
Diğer haftalar daha iyi gider anlamında @eskiciSen ne anlamda ısındın dedin
Şarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim @Bully
Ama Yalanı son gün bende ısrar ettim @xemrexxx kapmasına sevindim ha ben ha o çok fark yok
Ben ilk haftamdan eğlendim @eskici @Forumdash la bir renk kattık
@sokak sanati nin ipiyle kuyuya inilir mi hiç
Yalan şarkısını sen bana da önermiştin, yarı finalde Sezenlere karşı 1.olup finale çıktım Tek sıkıntı kendin kullanamamış olman