Tesekkürler askim, her eleme gecesi böyle ol.@kerem emeklerine sağlık aşko![]()
Tesekkürler askim, her eleme gecesi böyle ol.@kerem emeklerine sağlık aşko![]()
Formumdaydım bugün.Tesekkürler askim, her eleme gecesi böyle ol.![]()
300 küsür puani gectin tebrik ederim, hakli cikacagimi biliyordum.İlk heycanımdan dolayı keyifli geçti![]()
Emeklerime saglik?@xemrexxx @denizz19 @dreamy tebrikler.
@-potterhead- geçmiş olsun. Keşke oy vermiş olsaydın. Elenmezdin
@Forumdash listeye bomba gibi girmişsin. @Çiğdem bildiğini oku bundan sonra. Üzüldüm şuan
@xBUGRAx klişelerden şaşma bundan sonra.![]()
Senin gözün kaldı zaten.
Bu foruma hep Gülse Birsel antileri doluşmuş ondandır.Senin gözün kaldı zaten.![]()
Sanki tam puan verdi haspa.Bu foruma hep Gülse Birsel antileri doluşmuş ondandır.![]()
Denk geldiğim iyi oldu.
Şarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtimTesekkürler keske Yalan sarkisini secseydin, söyleyecektim aslinda ama sen cok istiyordun diye öyle olsun dedim.Puani sarkiyi önerdigim @xemrexxx tosbagasi aldi.
Yine yanilmadim, yine yanilmadim.
@MayısKralı kanka gel tesekkür et hemen.Suan gecmis olsun mesajlari aliyordun yoksa.
![]()
@sokak sanati nin ipiyle kuyuya inilir mi hiçŞarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim@Bully
Ama Yalanı son gün bende ısrar ettim @xemrexxx kapmasına sevindim ha ben ha o çok fark yok
Ben ilk haftamdan eğlendim @eskici @Forumdash la bir renk kattık![]()
![]()
![]()
@kerem ile sen niye başarımı sahipleniyonuz hadsizler. SsŞarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim@Bully
Ama Yalanı son gün bende ısrar ettim @xemrexxx kapmasına sevindim ha ben ha o çok fark yok
![]()
![]()
Menemen yapacağımsizin sahur 4 civariymişyap bi sandviç bitti gitti
![]()
Güzel bir hafta oldu diyebilirimŞarkım yalandı da @sokak sanati Hercaiyi önerdi onuda sevdimden onu seçtim@Bully
![]()
![]()