TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta Sonuçları

8. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Dizi & Film Şarkıları
Rock Müzik

tekrardan ankette olmalı gelecek haftalarda.

Bu şarkıyla bile ilk 3'e giremedim, anlamıyorum daha ne yapmam gerek...

Ben 50 bu şarkıyla biliyorum bu şarkıyla dinliyoum diğer olanı ilk kez bu yarışmada gördüm bu sonuclardan bişi anlamadım
@S.G.A.T.

Reactions: S.G.A.T.
Ben de hiç beklemiyordum. Zaten forumla zevklerim hiç bir şekilde tutmuyor. Yapacak bir şey yok.
Onları anlamıyor diyoruzda bizmi anlamıyoruz acaba bukadar mı zıt olur
Yanına ecünnü almıstı diğeri kesin oradan yakaladı seninki tek adam oldundan

Aslında yarışma yapacaksın. Şöyle sen, ben, bazinga, Masacre, mesmeso falan. Hiç şöyle @Yiğitt @denizz19 @sokak sanati nı falan kapıdan içeri bırakmayacaksın.
@bazinga bu forumun sanırım en cahiliydi yani yabancı müzik olarak diyorum
Erol Taşıydı daha doğrusu
Ben Mustiden önce bile Avrille katılmıştım tabi MS ozaman bukadar birşey olucanı tahmin etmiyoruz

Yabancı şarkıcılarla eğlenmeye girdik ooooo @bazinga yabancıları sona dizip üstüne puanlarını derliyordu
MS ilk sezonda
@sokak sanati @Silinmiş Üye @eskici @Bully @kerem @xemrexxx @MasacRE

Dizi & Film Şarkıları
Rock Müzik

tekrardan ankette olmalı gelecek haftalarda.

Bu şarkıyla bile ilk 3'e giremedim, anlamıyorum daha ne yapmam gerek...
benim ilk üçümdeydin.İnsan bi etiketleyip teşekkür eder

Gerçi sen bakmamışsındırda belki

Youtubeda izlenmesi 1 milyon altında olan şarkılar konsepti düzenleyelim. Herkes için uygunu o olur

Reactions: Çiğdem
Youtubeda izlenmesi 1 milyon altında olan şarkılar konsepti düzenleyelim. Herkes için uygunu o olur
Aslında yabancı şarkı kulağa türk şarkıdan daha iyi geliyor ve bunda anlamıyoruzya sözleri bu olumsuz yerine olumlu etkisi asıl bu yüzden daha hoş geliyor kulağımıza

Yabancı şarkıyı sevmeyen kulak çok azdır ,bu tamamen milliyetçilikten yanı türk şarkıcı varsa birde onu biliyorsa dinlemişse ona yöneliyor