@denizz19 Eminem faniymis da haberimiz yoktu. Ona yabanci secmek cok yakisiyor.Oylamaya bu hafta katılmasaydım Deniz garanti 2. olacakti arkadaşıma çelme taktım
@denizz19 Eminem faniymis da haberimiz yoktu. Ona yabanci secmek cok yakisiyor.Oylamaya bu hafta katılmasaydım Deniz garanti 2. olacakti arkadaşıma çelme taktım
İşte adalet tecelli ettiYerli Plaka'ya güzel puanlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.
Yıllardır yarışmalarda varım ilk kez final puanları sıralamasında zirveye yükseldim, bunun için de ayrıca teşekkürler.
@Ahmed @xBUGRAx sizinle güzel bir üçlü olduk bu sezon. Buğra iki puanla kaçırsa da bu sefer.
@denizz19'a da tebrikler. Kırk yılın başı yabancı seçti ve benim sevmediğimi buldu, onunla da başarılı oldu.
@S.G.A.T. bu sezon hep en klişeleri seçip başarılı olacağım diyordun ama klişeden ilk kaçışında golü yedin. Geçmiş olsun. O şarkı zamanında aşırı popülerdi. Elenmesine pek ihtimal vermiyordum...
Kac kere hatirlatma yaptim ama nafile... @Forumdash@dreamy sayende artık bu batakıktan kurtuldu ders gibi düşünsün Aaa @Forumdash abicim oy vermedimi torununa kötü vermemek için @Bully @sokak sanati
Bu hafta ben oy vermedim diye oldu kesin.
Dinlerken bir yerden tanıdık gelmişti ve tahminimde yanılmamışım ilk bölümde çalmış.Avlu’da mı çaldı bu şarkı. 😱 Harikasın. @Aserat (8 puana harika der olduk...)
Ya ama o zaman arada çok fark vardı böyle üzülmen garip gelmişti. Jüri olarak devam edersin inşallah.Bir de olmamış atıyordun, kim az puan atar biliyordum ben, sunucular hep bu taktiği yapıyor zaten.
Elenmeyi kesinlikle hak etmiyordun bu arada
Eminem reyizi severiz@denizz19 Eminem faniymis da haberimiz yoktu. Ona yabanci secmek cok yakisiyor.
Eksikliğim hissedilmiş... duygulandım şerefsizim şarkı seçimin güzelmiş, yüksek verirdim galibaBen de diyorum bir eksiklik var. 😱 Neden böyle oldu ve kaç verirdin.
İçime sinmeyen şarkılarla final puanları aldım. Ben değildim zaten o. Doğru olan buydu. Aslında iyi de oldu. İş başlamadan bitti bir taraftan. Aklım kalmayacak.Yerli Plaka'ya güzel puanlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.
Yıllardır yarışmalarda varım ilk kez final puanları sıralamasında zirveye yükseldim, bunun için de ayrıca teşekkürler.
@Ahmed @xBUGRAx sizinle güzel bir üçlü olduk bu sezon. Buğra iki puanla kaçırsa da bu sefer.
@denizz19'a da tebrikler. Kırk yılın başı yabancı seçti ve benim sevmediğimi buldu, onunla da başarılı oldu.
@S.G.A.T. bu sezon hep en klişeleri seçip başarılı olacağım diyordun ama klişeden ilk kaçışında golü yedin. Geçmiş olsun. O şarkı zamanında aşırı popülerdi. Elenmesine pek ihtimal vermiyordum...
Oylamaya katılmasaydım Deniz 2. sırada olacakmış sana tam puan ona 2 puan vermiştimYerli Plaka'ya güzel puanlarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler.
Eksikliğim hissedilmiş... duygulandım şerefsizim şarkı seçimin güzelmiş, yüksek verirdim galiba
Fenomenlik zor iş, yetişemiyorum... Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim...Medcezir tweetleri atacağım diye oy vermedin yaktın beni.
8 final puanın var be gözüne dizine dursun. Gerçi bu şarkı ilk 3'ü hak ediyordu.Ahh be... 2 puanla final puanı kaçmış...
Böyle diye diye kaç hafta oldu geçecekler beni.