Sana da çok kötü vermemişim aslında.Zirvene sevindim, kendi puanıma fazla kızmayacam o nedenle. @Billy Kane
Sana da çok kötü vermemişim aslında.Zirvene sevindim, kendi puanıma fazla kızmayacam o nedenle. @Billy Kane
Tam varken tabi ki kötüSana da çok kötü vermemişim aslında.
Arada düşük verimki dikkat çekmesin.Tam varken tabi ki kötü
Aşkımız dağlara taşlara yazılmış daha ne dikkati?Arada düşük verimki dikkat çekmesin.
O değil torpilli oy demesinler.Aşkımız dağlara taşlara yazılmış daha ne dikkati?
ÖylesinO değil torpilli oy demesinler.
Nolmuş bana@Yiğitt le artık rakip olarak ilgileniriz baktık juri eleyemedik @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai @kerem
Ve @xemrexxx le @serhatt
Onları anlamıyor diyoruzda bizmi anlamıyoruz acaba bukadar mı zıt olur Yanına ecünnü almıstı diğeri kesin oradan yakaladı seninki tek adam oldundanBen de hiç beklemiyordum. Zaten forumla zevklerim hiç bir şekilde tutmuyor. Yapacak bir şey yok.
Aslında yarışma yapacaksın. Şöyle sen, ben, bazinga, Masacre, mesmeso falan. Hiç şöyle @Yiğitt @denizz19 @sokak sanati nı falan kapıdan içeri bırakmayacaksın.Onları anlamıyor diyoruzda bizmi anlamıyoruz acaba bukadar mı zıt olur Yanına ecünnü almıstı diğeri kesin oradan yakaladı seninki tek adam oldundan
@bazinga bu forumun sanırım en cahiliydi yani yabancı müzik olarak diyorum Erol Taşıydı daha doğrusu Ben Mustiden önce bile Avrille katılmıştım tabi MS ozaman bukadar birşey olucanı tahmin etmiyoruzAslında yarışma yapacaksın. Şöyle sen, ben, bazinga, Masacre, mesmeso falan. Hiç şöyle @Yiğitt @denizz19 @sokak sanati nı falan kapıdan içeri bırakmayacaksın.
benim ilk üçümdeydin.İnsan bi etiketleyip teşekkür ederDizi & Film Şarkıları
Rock Müzik
tekrardan ankette olmalı gelecek haftalarda.
Bu şarkıyla bile ilk 3'e giremedim, anlamıyorum daha ne yapmam gerek...
Youtubeda izlenmesi 1 milyon altında olan şarkılar konsepti düzenleyelim. Herkes için uygunu o olur@bazinga bu forumun sanırım en cahiliydi yani yabancı müzik olarak diyorum Erol Taşıydı daha doğrusu Ben Mustiden önce bile Avrille katılmıştım tabi MS ozaman bukadar birşey olucanı tahmin etmiyoruz
Yabancı şarkıcılarla eğlenmeye girdik ooooo @bazinga yabancıları sona dizip üstüne puanlarını derliyordu MS ilk sezonda @sokak sanati @Silinmiş Üye @eskici @Bully @kerem @xemrexxx @MasacRE
Aslında yabancı şarkı kulağa türk şarkıdan daha iyi geliyor ve bunda anlamıyoruzya sözleri bu olumsuz yerine olumlu etkisi asıl bu yüzden daha hoş geliyor kulağımızaYoutubeda izlenmesi 1 milyon altında olan şarkılar konsepti düzenleyelim. Herkes için uygunu o olur