TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta Sonuçları

8. Haftanin Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Dizi & Film Şarkıları
Rock Müzik

tekrardan ankette olmalı gelecek haftalarda. :Z

Bu şarkıyla bile ilk 3'e giremedim, anlamıyorum daha ne yapmam gerek...

Aslında yarışma yapacaksın. Şöyle sen, ben, bazinga, Masacre, mesmeso falan. Hiç şöyle @Yiğitt @denizz19 @sokak sanati nı falan kapıdan içeri bırakmayacaksın. :A
@bazinga bu forumun sanırım en cahiliydi yani yabancı müzik olarak diyorum :A Erol Taşıydı daha doğrusu :F Ben Mustiden önce bile Avrille katılmıştım tabi MS ozaman bukadar birşey olucanı tahmin etmiyoruz :A

Yabancı şarkıcılarla eğlenmeye girdik ooooo @bazinga yabancıları sona dizip üstüne puanlarını derliyordu :F MS ilk sezonda :A :A :A @sokak sanati @Silinmiş Üye @eskici @Bully @kerem @xemrexxx @MasacRE

Dizi & Film Şarkıları
Rock Müzik

tekrardan ankette olmalı gelecek haftalarda. :Z

Bu şarkıyla bile ilk 3'e giremedim, anlamıyorum daha ne yapmam gerek...
benim ilk üçümdeydin.İnsan bi etiketleyip teşekkür eder :A
Gerçi sen bakmamışsındırda belki :A

@bazinga bu forumun sanırım en cahiliydi yani yabancı müzik olarak diyorum :A Erol Taşıydı daha doğrusu :F Ben Mustiden önce bile Avrille katılmıştım tabi MS ozaman bukadar birşey olucanı tahmin etmiyoruz :A

Yabancı şarkıcılarla eğlenmeye girdik ooooo @bazinga yabancıları sona dizip üstüne puanlarını derliyordu :F MS ilk sezonda :A :A :A @sokak sanati @Silinmiş Üye @eskici @Bully @kerem @xemrexxx @MasacRE
Youtubeda izlenmesi 1 milyon altında olan şarkılar konsepti düzenleyelim. Herkes için uygunu o olur :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Youtubeda izlenmesi 1 milyon altında olan şarkılar konsepti düzenleyelim. Herkes için uygunu o olur :A
Aslında yabancı şarkı kulağa türk şarkıdan daha iyi geliyor ve bunda anlamıyoruzya sözleri bu olumsuz yerine olumlu etkisi asıl bu yüzden daha hoş geliyor kulağımıza :A

Yabancı şarkıyı sevmeyen kulak çok azdır ,bu tamamen milliyetçilikten yanı türk şarkıcı varsa birde onu biliyorsa dinlemişse ona yöneliyor :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.