S.G.A.T.
Emekli
sağ ol canım benim. Sen 1 versen da sorun olmaz
sağ ol canım benim. Sen 1 versen da sorun olmaz
Yabancıyıda yakalayabilmen tebrikler ne diyimEminem bu boru mu![]()
Uzun zaman sonra elenme stresi yaşadım@S.G.A.T. Geçmiş olsun. Yarın akşam sunuculuğunda görüşmek üzere
@dreamy boş yere stres oldun. 30 puan fark takmışsın
@xBUGRAx 2 puan ile final puanını kaçırmışsın. Ama en çok final puanı alan kişi olarak yola devam ediyorsun. Haftaya 90'larda kendine gelirsin yine
@denizz19 @bazinga @Ahmed Tebrikler.![]()
Teşekkür ederim öngörüne sağlık ilk 3 kabul ediyorum kendimi.@S.G.A.T. Geçmiş olsun.Yarın akşam sunuculuğunda görüşmek üzere
@dreamy boş yere stres oldun. 30 puan fark takmışsın
@xBUGRAx 2 puan ile final puanını kaçırmışsın. Ama en çok final puanı alan kişi olarak yola devam ediyorsun. Haftaya 90'larda kendine gelirsin yine
@denizz19 @bazinga @Ahmed Tebrikler.![]()
illa çemkirecen banaSen 5 verseydin şimdi 2.ydim![]()
#adaletBeni de üstümdeki 2 puanlar geçmiş![]()
benide rap dinleterek o kızı neden hatırlattın onun şarkısını dinlersin ceza olarak @kerem
Geçen hafta da alamadım göze geldi puanlarım.
Gözlənilməz bir şeylər olmasa sən ya da ozan məncə qazanacaqsız. Qaydaları pozacaq tərzdə insanlar da yoxdu. Yiğitt, Denizz çox qalmaz. Bacarmırlar.@S.G.A.T. O mahnını bilirdim, ama çok riskli olduğu üçün seçməmişdim. Hamı bildiyi mahnı olsa da, məncə çox insan sadəcə bilir ama sevmir o tip mahnıları. Keçmiş olsun.
Mənə dəstək üçün burda ol indidən sonra.![]()
Oylamaya bu hafta katılmasaydım Deniz garanti 2. olacaktiTesekkürler hep kurguluyorum zaten heyecanli olsun diye.![]()
@dreamy sayende artık bu batakıktan kurtuldu ders gibi düşünsün
Bu hafta ben oy vermedim diye oldu kesin.Geçen hafta da alamadım göze geldi puanlarım.![]()