Emrah Amir'in şarkısıBu da iyi.
Bu da güzeldir evet, sönük kalır diye düşünme Atacan'ım. Şarkıya inanıyorsan, onunla yarışmak istiyorsan seç gitsin
Emrah Amir'in şarkısıBu da iyi.
Aaa şu benim en sevdiğim yabancı şarkılardan biridir baktımda söyleyen kadın rapçıymış şarkısı rap olurmu acaba diye aklıma kalmıştı baktımdaManga rap değilmiş ablacım
Sen muazzamsin bir yaz otelde çaldım bunu benMilyonların sesi oldu, haftalarca zirveden inmedi.. Belki de yapılmış en anlamlı rap şarkısı olarak tarihe geçti... ŞANIŞER'DEN SUSAMAM....!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem ve diğer herkes...
Çok sağlam bu şarkı. Bu yaz askerden geldiğimde ne dinledimMilyonların sesi oldu, haftalarca zirveden inmedi.. Belki de yapılmış en anlamlı rap şarkısı olarak tarihe geçti... ŞANIŞER'DEN SUSAMAM....!
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem ve diğer herkes...
Kız sana benziyormuş.Aaa şu benim en sevdiğim yabancı şarkılardan biridir baktımda söyleyen kadın rapçıymış şarkısı rap olurmu acaba diye aklıma kalmıştı baktımda@Bully @kerem @xBUGRAx @Bully @S.G.A.T. @Silinmiş Üye @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt
Google'ye en iyi rap şarkılar yazdım bu geldi, seçilmemiş olmasına şaşırdım.Hayret seçen olmuş sonunda o kadar söylendim.
Bu rap değil ya, clup şarkısı bildigin bu.
Rapmıs arastırdım kadında ünlü bir rapçıKız sana benziyormuş.
Duymadım demedim, aklıma gelmemiş. Kimsenin de aklına gelmemiş demek ki.Geçen yıla damgasını vuran şarkılardan biri bu. Nasıl duymadın hiç şaşırdım.Sosyal medyada hatta 200 Binin ustunde twit atılmıştı belki daha fazla da olabilir yani şarkı sosyal mesajın alasını vermişti herkese.
@Silinmiş Üye un ipiyle kuyuya in sen.
Süper seçim yapmışsın, Şanışer'in olduğu kısmı al ama.S U S A M A M
Kendi kendime buldum bee.
Susamam canım.Hakikaten Atacan 5-6 şarkı paylaştın sen bugün bu son kararın mı?@mrt-06
Şanışer iyidir bak değiştirme artık.
O kim bilmiyorum ama galiba sarışın olan o, evet oraları aldım. Hukuk kısmı.Süper seçim yapmışsın, Şanışer'in olduğu kısmı al ama.Ciddi hiç aklıma gelmedi o şarkı.
Ceza - Suspus...Sen ne seçtin Özgür Aras?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?