Evet paylaştım ama Buğra seçince neyse onun olsun dedim.Sen daha önce aldın ama, @xBUGRAx yine ne çirkeflikler yaptı da döndürdü olayı?
Sınavdasın sandım.Bana Zoo Tycoon'u hatırlattığın için indirdim. Hayvanat bahçesi yapıyordum unutmuşum saati.
Allah korusun sınav falan yok bizde.Sınavdasın sandım.
Aaa bu oyunu ben çok severdim, eskiden oynuyordum. Hayvanat bahçesi kuruyorduk, içerisine hayvanlar koyuyorduk falan doğru mu hatırlıyorum? Çok çok eski değil mi, çok güzeldi. @mrt-06Bana Zoo Tycoon'u hatırlattığın için indirdim. Hayvanat bahçesi yapıyordum unutmuşum saati.
Evet öyleymiş bir ben oynamamışım.Aaa bu oyunu ben çok severdim, eskiden oynuyordum. Hayvanat bahçesi kuruyorduk, içerisine hayvanlar koyuyorduk falan doğru mu hatırlıyorum? Çok çok eski değil mi, çok güzeldi. @mrt-06
Bir benim naif yaklaşımıma bak bir sana...Ben kendim paylaştım başkasının paylaşmasıyla olmaz.
Hangi şarkısı onun bilmiyorum kimseyi.
İndireyim ben de oynayayım, iyi hatırlattın geçenlerde aklıma gelmişti de adını unuttuğum için bulamadıydım.Evet o. Geniş tutuyorum kafesleri hapishane gibi değil örnek olsun.
Sizce bu mu, yoksa bu mu? @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Çiğdem @Bully @S.G.A.T. @sokak sanati @Silinmiş Üye @Özgür
Mangayı niye bıraktın Ceza dısında rap bilmiyorumkı saçma bşi seçmeSizce bu mu, yoksa bu mu? @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Çiğdem @Bully @S.G.A.T. @sokak sanati @Silinmiş Üye @Özgür
Atatürk Orman Çiftliği Hayvanat Bahçesi'ni yeniden yap.İndireyim ben de oynayayım, iyi hatırlattın geçenlerde aklıma gelmişti de adını unuttuğum için bulamadıydım.
Kuralları dedim canım.Bir benim naif yaklaşımıma bak bir sana...
Günah Benim daha güzel şarkı, biraz pop havası da taşıyor bence ama diğeri rape daha yakın gibi Ama o da çok yeterli gelmedi...Sizce bu mu, yoksa bu mu? @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Çiğdem @Bully @S.G.A.T. @sokak sanati @Silinmiş Üye @Özgür
Manga rap değilmiş ablacımMangayı niye bıraktın Ceza dısında rap bilmiyorumkı saçma bşi seçme
Çok ceza oldu canım bu diğerlerinin arasında sönük kalmaz mı yine.Günah Benim daha güzel şarkı, biraz pop havası da taşıyor bence ama diğeri rape daha yakın gibi Ama o da çok yeterli gelmedi...
Bunu seçsene canım, Bensu Soral O Ses'te söylemişti, bilinen bir rap en azından