xBUGRAx
Emekli
Meraklısı değilim mecbur hepsi çok kötü bir daha rap dinlemem bu haftadan sonra.Ne Ceza'ymış arkadaş.
Meraklısı değilim mecbur hepsi çok kötü bir daha rap dinlemem bu haftadan sonra.Ne Ceza'ymış arkadaş.
Ege’nin kısımlar olabilir anca sevmem. Gülbenci olduğunu biliyordum neler hatırlıyor.Gülben'in şimdi aklıma geldi, milli maç şarkısı rap değil mi keske onu seçseydin.
Sezon basinda yarismaci olsaydin simdi kendin secmis olurdun.Yok mu Fark Var'ımız @Bully
O eski post, şarkım Susamam.Emin misin? Kendisi özelden coktan recabini yolladi zaten. @mrt-06
Hayır ama şarkıya bayılıyorumCukur mu izliyorsun sen?
@MayısKralı'ndan aldim zaten, bence bir tanitim yap herkesi etiketleyip.O eski post, şarkım Susamam.
Hayır!!Sezon basinda yarismaci olsaydin simdi kendin secmis olurdun.
Anam yaptım zaten seni de etiketledim hatta.@MayısKralı'ndan aldim zaten, bence bir tanitim yap herkesi etiketleyip.
Benim bugün paskalya bayramindan dolayi kafa gitmis sorry.Anam yaptım zaten seni de etiketledim hatta.
Istersen gel seni yarismacci yapayim.Hayır!!
Senin kadar korkak görmedim zaten bu yarismada.Ben Sagopa Kajmer ile geldim.
AYA’yı düşündüm ama içinde Almanca sözler var filan, daha garanti seçimlere yönelmek istedim. Murda neyse de Ezhel göremedim hiç.
Bence kime kakalayalim diye düsünülmüs. @mrt-06 elenirse vebali sizdendir.
Bende severim zaten o sarkiyi iyi oldu da, birileri Ezhel, Murda, maNga falan secse keske.UTC fanları destek verecektir. LP iyi gitti buda iyi gider. İlk 3 garanti