Ezhel severim hele Geceler en iyi parçası benim için. Ama maalesef foruma hitap etmek zorundayız. O yüzden Eminemden vazgeçtim ben de.Bende severim zaten o sarkiyi iyi oldu da, birileri Ezhel, Murda, maNga falan secse keske.
Ezhel severim hele Geceler en iyi parçası benim için. Ama maalesef foruma hitap etmek zorundayız. O yüzden Eminemden vazgeçtim ben de.Bende severim zaten o sarkiyi iyi oldu da, birileri Ezhel, Murda, maNga falan secse keske.
Bayramın kutlu olsun.Benim bugün paskalya bayramindan dolayi kafa gitmis sorry.
Tesekkürler, senin de kutlu olsun.Bayramın kutlu olsun.
Su nasi?Ezhel severim hele Geceler en iyi parçası benim için. Ama maalesef foruma hitap etmek zorundayız. O yüzden Eminemden vazgeçtim ben de.
Dinlememiştim, beğenmedim pek.Su nasi?
Kuru iftira en düsük puanim Tarkan'a 5 puandi. 😱Dinlememiştim, beğenmedim pek.
Ben 4 şarkısını biliyorum Geceler, Şehirin Tadı, Felaket ve Aya.
Bu arada beni beğenmedinmi bu hafta? 😱
Geçen hafta da 1 mi 2 mi vermiştin...
Ben Bang Bangden Nicki kısmı ve ya Taki Takide Cardi B kısmı düşünmüştüm en başta. Sonra Eminem ve Wiz Khalifa üzerinde durdum. En son Ceza'da bu yolculuk son buldu. Hayat bana yerini bil, seni harcarlar bu yarışmada dedi.Kuru iftira en düsük puanim Tarkan'a 5 paundi. 😱
Yok begendim de 3-4 kisi cezayi secmis, biraz degisik tarzlar sart.
Haklisin.Ben Bang Bangden Nicki kısmı ve ya Taki Takide Cardi B kısmı düşünmüştüm en başta. Sonra Eminem ve Wiz Khalifa üzerinde durdum. En son Ceza'da bu yolculuk son buldu. Hayat bana yerini bil, seni harcarlar bu yarışmada dedi.
Sagopa seçtim ben.Murda, Ezhel, Sagopa secen bile yok. Üzdü...
O biraz yeni kalıyor ya bu en azından daha bilindik bir şarkı.Toz Taneleri ile gelsen daha iyi değil mi
Sana 1 @Yiğitt 2 en azından son 2 belliŞarkım 1 lik değil.
Ramazan bayramı oructan öncemi geldi ne bayramıTesekkürler, senin de kutlu olsun.
Bir kere dinle seversin belki. Sagopa Kajmer’in en sevilen şarkısı, bir nakaratına kulak ver. Final puanı istemiyorum zaten gerçekten sevdiğim bir parçayı seçmek istedim.Sana 1 @Yiğitt 2 en azından son 2 belli
Ablacım, SUSAMAM'ı seçtim.
Zaten o piti piti yapacaz gibi 4-5 hariçBir kere dinle seversin belki. Sagopa Kajmer’in en sevilen şarkısı, bir nakaratına kulak ver. Final puanı istemiyorum zaten gerçekten sevdiğim bir parçayı seçmek istedim.
Türkç e isim olduna göre cezamı .AAblacım, SUSAMAM'ı seçtim.
Unuttum adını ama ünlü bir şarkı.Türkç e isim olduna göre cezamı .A
Günah Benim daha iyiydi bence.Ablacım, SUSAMAM'ı seçtim.