TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 7. Hafta (Rap Şarkılar)

Seçilen şarkılara böyle bakıyorum. 🤮 Rap haftasında bu kadar kötü şarkılar seçilebilirdi... Ezhel ve Şanışer'in geçen yıla damgasını vuran Geceler ve Susamam seçilmemiş bile, onlar kapılır mücadele edilir derken hala milattan önce havası geçmiş şarkılar seçilmiş. Çok sevmem ama en kötü Ben Fero Demet Akalın bile seçilebilirdi yahu. Bu haftayı merakla bekliyordum en çok da yabancılarda umutluydum ama görünen o ki konsept ne olursa olsun önemli olan seçilen şarkılar...
Rap hiç olmamalıydı nasıl oylayacam bilmiyorum :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: blacklion
Güzel şarkılar var aslında ama @xemrexxx diyordu bu forum zevksiz diye, seçilen şarkıları görünce hak verdim. :F Gerçekten zevksizlikte çığır açıldı bu hafta. İnsan rap seviyorsa rapten soğur bu şarkılarla. :A
En nefret ettim tür seçenlerin çoğuda öyle dinleyenler değil yanı piti piti yapacaz sanırım :A

• Güldürdün
Seçilen şarkılara böyle bakıyorum. 🤮 Rap haftasında bu kadar kötü şarkılar seçilebilirdi... Ezhel ve Şanışer'in geçen yıla damgasını vuran Geceler ve Susamam seçilmemiş bile, onlar kapılır mücadele edilir derken hala milattan önce havası geçmiş şarkılar seçilmiş. Çok sevmem ama en kötü Ben Fero Demet Akalın bile seçilebilirdi yahu. Bu haftayı merakla bekliyordum en çok da yabancılarda umutluydum ama görünen o ki konsept ne olursa olsun önemli olan seçilen şarkılar...
Ben Fero’yu rapçi kategorisine sokmuyorum bile. :A Hecelesin anca. :A

• Güldürdün