Raptan iyidir @Yiğitt @Bully a şaşırıyorduk nasıl seçmişler diye hatta @sokak sanati dediki yapımcıya söyleyelim oyumuzu değiştirelim dedi seni kast edip bir baktım sende rap demişsinO da yabancı poptu ama.
Raptan iyidir @Yiğitt @Bully a şaşırıyorduk nasıl seçmişler diye hatta @sokak sanati dediki yapımcıya söyleyelim oyumuzu değiştirelim dedi seni kast edip bir baktım sende rap demişsinO da yabancı poptu ama.
Rap hiç olmamalıydı nasıl oylayacam bilmiyorumSeçilen şarkılara böyle bakıyorum. 🤮 Rap haftasında bu kadar kötü şarkılar seçilebilirdi... Ezhel ve Şanışer'in geçen yıla damgasını vuran Geceler ve Susamam seçilmemiş bile, onlar kapılır mücadele edilir derken hala milattan önce havası geçmiş şarkılar seçilmiş. Çok sevmem ama en kötü Ben Fero Demet Akalın bile seçilebilirdi yahu. Bu haftayı merakla bekliyordum en çok da yabancılarda umutluydum ama görünen o ki konsept ne olursa olsun önemli olan seçilen şarkılar...
Çok dinliyordum zamanında ama hala severim.Şarkıma yorumunu bekliyorum, senin seveceğini düşünüyorum.
Suspus’un kesin seçileceğini düşündüm o yüzden seçeneklerimin arasına almadım bile.Suspusu niye kimse seçmedi. LP ile derece elde eden @Özgür bile seçmedi. @xBUGRAx zaten Star dizisiyle popüler olan şeyi seçmez. @-potterhead- seçer belki.
Eminem - Lose Yourself çok sevdiğim şarkılardan
Suspus’un kesin seçileceğini düşündüm o yüzden seçeneklerimin arasına almadım bile.
En nefret ettim tür seçenlerin çoğuda öyle dinleyenler değil yanı piti piti yapacaz sanırımGüzel şarkılar var aslında ama @xemrexxx diyordu bu forum zevksiz diye, seçilen şarkıları görünce hak verdim. Gerçekten zevksizlikte çığır açıldı bu hafta. İnsan rap seviyorsa rapten soğur bu şarkılarla.
Herkes berbat seçti şimdi sakince seçAllah kahretsin unuttum.
Beğenmene sevindim, sonunda yüksek alacağız senden.Galiba tek güzel seçim senin ki. Gazapizm bekliyordum mutlaka iyi ki seçmişsin.
Allah kahretsin unuttum.
Herkes benim gibi mi düşündü acep.Hala kimse seçmedi.😱
Herkes berbat seçti şimdi sakince seç
Başım tuttu beynim durdu şu an 8 final puanımda gözü olanın gözü çıksın.SusPusu seçmediler. Rihanna duetleri duruyor
Gülbenin yokmu hızlı söyledi şarkı rap diye yutturBaşım tuttu beynim durdu şu an 8 final puanımda gözü olanın gözü çıksın.
Ben Fero’yu rapçi kategorisine sokmuyorum bile. Hecelesin anca.Seçilen şarkılara böyle bakıyorum. 🤮 Rap haftasında bu kadar kötü şarkılar seçilebilirdi... Ezhel ve Şanışer'in geçen yıla damgasını vuran Geceler ve Susamam seçilmemiş bile, onlar kapılır mücadele edilir derken hala milattan önce havası geçmiş şarkılar seçilmiş. Çok sevmem ama en kötü Ben Fero Demet Akalın bile seçilebilirdi yahu. Bu haftayı merakla bekliyordum en çok da yabancılarda umutluydum ama görünen o ki konsept ne olursa olsun önemli olan seçilen şarkılar...
Bunu mu aldın Rihanna’yı mı ben bunu alacaktım.
Başım tuttu beynim durdu şu an 8 final puanımda gözü olanın gözü çıksın.