Diğer kategoriler çok daha kötüydü.
Diğer kategoriler çok daha kötüydü.
İşte gerçek rapsever.Benim kaydettiğim şarkılardan biriydi, efsanelerden biridir. Zirveme oynaması muhtemel yani.![]()
Aaa eğer rapa giriyorsa değiştirme sakınO seçilmiş o zaman şarkım bu olsun.
Ergen stili ya pek beğenmiyorum.Algı yapma da artık verdiğim puanların karşılığını ver, beğendin mi şarkımı?![]()
Bir kadın çizeceksin'i seçtim.![]()
Ergen stili diyorsun beğenmiyorum diyorsun, tam senlik o zaman işte şarkı.Ergen stili ya pek beğenmiyorum.![]()
Daha iyisini seçtim.Ama asıl şarkını seçemedin çatla.![]()
Yok be çok iui şarkı. 😱Elenirsin
İnşallah harcanmaz valla isyan çıkarırım.İki efsane bir arada.![]()
Forum harcamaz umarım bu şarkıyı benim de aklımdaydı....
Şarkıma yorumunu bekliyorum, senin seveceğini düşünüyorum.Daha iyisini seçtim.![]()
Kötü şarkı değil ama, duruma göre iyi puan alabilirErgen stili diyorsun beğenmiyorum diyorsun, tam senlik o zaman işte şarkı.![]()
Yok be çok iui şarkı. 😱
Çukur şarkılarını düşünüyordum seçilmiş.Suspusu niye kimse seçmedi. LP ile derece elde eden @Özgür bile seçmedi. @xBUGRAx zaten Star dizisiyle popüler olan şeyi seçmez. @-potterhead- seçer belki.![]()
Ben bunu düşündüm ama bunun türü böyle:O seçilmiş o zaman şarkım bu olsun.
Yok ablacım bu iyi bence ya ama @sokak sanati 'na teşekkür ederim düşünmüş.![]()
Çukurun raplarında gömün beni çukura dısında iyi şarkı yok birde @Yiğitt en gıcık kaptımı seçmişÇukur şarkılarını düşünüyordum seçilmiş.![]()
O zaman @sokak sanati'nın şarkısı olsun ama recabı sen seçer misin UmutBen bunu düşündüm ama bunun türü böyle:
Türler: Alternatif/Bağımsız müzik, Rock
O yüzden seçmedim, bağımsız bir tarz sadece hızlı söylüyor.
O da yabancı poptu ama.Çukurun raplarında gömün beni çukura dısında iyi şarkı yok birde @Yiğitt en gıcık kaptımı seçmiş@Bully
2000LER Pop demediniz şimdi kıvranın ayoll![]()
![]()
@dreamy a söz bile yok
@Forumdash