Diğer kategoriler çok daha kötüydü.
Diğer kategoriler çok daha kötüydü.
İşte gerçek rapsever.Benim kaydettiğim şarkılardan biriydi, efsanelerden biridir. Zirveme oynaması muhtemel yani.
Aaa eğer rapa giriyorsa değiştirme sakın @sokak sanati @Yiğitt @dreamy @BullyO seçilmiş o zaman şarkım bu olsun.
Ergen stili ya pek beğenmiyorum.Algı yapma da artık verdiğim puanların karşılığını ver, beğendin mi şarkımı?
Bir kadın çizeceksin'i seçtim.
Ergen stili diyorsun beğenmiyorum diyorsun, tam senlik o zaman işte şarkı.Ergen stili ya pek beğenmiyorum.
Daha iyisini seçtim.Ama asıl şarkını seçemedin çatla.
Yok be çok iui şarkı. 😱Elenirsin
İnşallah harcanmaz valla isyan çıkarırım.İki efsane bir arada.
Forum harcamaz umarım bu şarkıyı benim de aklımdaydı....
Şarkıma yorumunu bekliyorum, senin seveceğini düşünüyorum.Daha iyisini seçtim.
Kötü şarkı değil ama, duruma göre iyi puan alabilirErgen stili diyorsun beğenmiyorum diyorsun, tam senlik o zaman işte şarkı.
Yok be çok iui şarkı. 😱
DeğiştirmE @sokak sanati Önerdiklerinide gördükYok be çok iui şarkı. 😱
Çukur şarkılarını düşünüyordum seçilmiş.Suspusu niye kimse seçmedi. LP ile derece elde eden @Özgür bile seçmedi. @xBUGRAx zaten Star dizisiyle popüler olan şeyi seçmez. @-potterhead- seçer belki.
Yok ablacım bu iyi bence ya ama @sokak sanati 'na teşekkür ederim düşünmüş.DeğiştirmE @sokak sanati Önerdiklerinide gördük
Ben bunu düşündüm ama bunun türü böyle:O seçilmiş o zaman şarkım bu olsun.
Yok ablacım bu iyi bence ya ama @sokak sanati 'na teşekkür ederim düşünmüş.
Çukurun raplarında gömün beni çukura dısında iyi şarkı yok birde @Yiğitt en gıcık kaptımı seçmiş @BullyÇukur şarkılarını düşünüyordum seçilmiş.
O zaman @sokak sanati'nın şarkısı olsun ama recabı sen seçer misin UmutBen bunu düşündüm ama bunun türü böyle:
Türler: Alternatif/Bağımsız müzik, Rock
O yüzden seçmedim, bağımsız bir tarz sadece hızlı söylüyor.
O da yabancı poptu ama.Çukurun raplarında gömün beni çukura dısında iyi şarkı yok birde @Yiğitt en gıcık kaptımı seçmiş @Bully
2000LER Pop demediniz şimdi kıvranın ayoll @dreamy a söz bile yok @Forumdash