İşte bu işte aradiğim yarişmacıEn kaliteli şarkı benim işte çok düşünme
İşte bu işte aradiğim yarişmacıEn kaliteli şarkı benim işte çok düşünme
Sen önerdin be.Herkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.
Ya elenirsem elenirim içime sinmeyen bir parçayla yarışmaktansa böylesini tercih ederim.
Ne kadar küçücük şeylerle mutlu oluyorsun o küçücük dünyanda
Sen önerdin be.
buna cevap verirdim ama puanlamama ipucu olur o yuzden söylemıcemEn kaliteliside o ama
Hayal dünyanı süsleyecekse bu küçük yalan diyebilirimDüşük puan almak istiyorsun galiba.Evet taklit ediyorum de geç
Oylarını verdiğin de hatırlat da söyleyelim benim şarkıyı.İşte bu işte aradiğim yarişmacıHelal evladım şuan listede en kötü gördüğüm şarkıya bile 12veresim var.F
buna cevap verirdim ama puanlamama ipucu olur o yuzden söylemıcemPuanlamam da görürsün cezaya cevap vermiş olcam
Eminemi sever misin Lose Yourselfbuna cevap verirdim ama puanlamama ipucu olur o yuzden söylemıcemPuanlamam da görürsün cezaya cevap vermiş olcam
Ya elenirsem elenirim içime sinmeyen bir parçayla yarışmaktansa böylesini tercih ederim.Ama güveniyorum tabii ki şarkıma Fav10 beni yalnız bırakmayacaktır.
Diğerlerinin oyu daha önemli olucak senin için bakalım kısmetse ne varsaİşte bu işte aradiğim yarişmacıHelal evladım şuan listede en kötü gördüğüm şarkıya bile 12veresim var.F
Hayal dünyanı süsleyecekse bu küçük yalan diyebilirim
Şimdi stres yapar abicimOylarını verdiğin de hatırlat da söyleyelim benim şarkıyı.@Çiğdem
Sana da anca dikenli kaktüs yakışırSüs derken. Kaktüs olur senin soyleecegin söz anca
Benimkinin nakaratı pop gibi zaten..Diğerlerinin oyu daha önemli olucak senin için bakalım kısmetse ne varsa
Raptan anlamayan benim oyüzden kendi türüme yakın bulabildiklerimden ilerlemeye çalıstım
Hala onumu savunuyon ayollBenimkinin nakaratı pop gibi zaten..
Yok süpriz olsun ikimize deOylarını verdiğin de hatırlat da söyleyelim benim şarkıyı.@Çiğdem
Ahahah dünkü profil mesajıAy Yapın ceO'susun sen kendine gel. UTC'nin şarkısına düşük vermezsin her halde@xBUGRAx
Bilmiyorum ben de kendimi keşfedicemEminemi sever misin Lose Yourself
MS’de bir kere şarkımı yerden yere vurup yüksek puan vermiştin, çok da inanasım gelmiyor aslındaHala onumu savunuyon ayoll
Sen bir Kadın fanısın bunu unutma.Yok süpriz olsun ikimize de
Ahahah dünkü profil mesajı@kerem kimler kimlerle beraber
Bilmiyorum ben de kendimi keşfedicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?