Beni bu ka çok düşünme bnm başım bağlıAraştırma yapmama gerek yok ki kim bana ne yaptı hepsini biliyorum. Sadece ispat etmek için sana puanları bulacağım dedim![]()
Beni bu ka çok düşünme bnm başım bağlıAraştırma yapmama gerek yok ki kim bana ne yaptı hepsini biliyorum. Sadece ispat etmek için sana puanları bulacağım dedim![]()
Beni bu ka çok düşünme bnm başım bağlı![]()
Geçen haftaki evladım nerdeBen de fark ettim onu, kesin şarkımı öğrendi @Forumdash ve beğenmedi![]()
Bu format en bilindik ve sevilen olanları seç diyor. Kimse risk almayı istemez. Alanların hali ortada. Mesela bu hafta elenecek isim belli bence 1 şarkı çok zayıf kalmıştı..Herkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.![]()
Bu format en bilindik ve sevilen olanları seç diyor. Kimse risk almayı istemez. Alanların hali ortada. Mesela bu hafta elenecek isim belli bence 1 şarkı çok zayıf kalmıştı..
Hangi sahne ile geldin orada?Şinirlendin mi sen bana
@xBUGRAx ve senin gözünü korkutup Beren'e oy toplamak için yaptım oyunu. Güzel oylarınızı bekliyorum. Ceza 10 numara![]()
Hangi sahne ile geldin orada?![]()
ilk 7 olur herhalde evetSenden en az 7 puan bekliyorum ben.![]()
@xemrexxx i gömdük senin yüzündenAa ben @xemrexxx i baska yarısmacı sandım kim kimle gelmis bilmiyorum bi sarkıcı çok fiyasko gelmis aslında sarkıyı seviyordum ama![]()
![]()
![]()
Geçen haftaki ölüyorum anlasa sahnesine tam vermiştim. Bayılıyorum Bihter-Firdevs sahnelerine.Anne nasıl dayanıcam diyen Bihter Ziyagil ile geldim.![]()
Geçen haftaki ölüyorum anlasa sahnesine tam vermiştim. Bayılıyorum Bihter-Firdevs sahnelerine.![]()
Yabancı seçmiş, çok tuhaf değil mi?
Yok, Eminem'i seçmiş.
@denizz19 Kafasında buzlu su dolu posetle takip etsin yarışmayı yakmasınYok, Eminem'i seçmiş.Rihanna'sız olan.
![]()