3 puan benim, 2 puan @Ahmed , 1 puan da @xemrexxx alsın en kötü böyle olsun bence..
Adam doğru olanı yapmış. Rap haftasındayız. Rihanna'yı çok kullansa formatın dışına çıkılmış diye oy verilmezdi.
Neyi paylaşmiş@dreamy sana tüm samimiyetimle trol olmadan birşey söylicem ayoll bir insan bukadar anlamadığı birşeyi nasıl bukadar seviyor Allah Allah rapla benim kadar bile alakan yok@kerem @Bully @Forumdash
Sanki kendin yarısıyor gibi hissediyormusunHerkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.
Rap zaten hızlı olur diğerlerinden farkı yoktu, gayet anlaşılır bir şarkıydı.@dreamy sana tüm samimiyetimle trol olmadan birşey söylicem ayoll bir insan bukadar anlamadığı birşeyi nasıl bukadar seviyor Allah Allah rapla benim kadar bile alakan yok@kerem @Bully @Forumdash
@Forumdash Abicim oylarını göndersinde öyle söyleriz şarkıcınıRap zaten hızlı olur diğerlerinden farkı yoktu, gayet anlaşılır bir şarkıydı.Nakaratını nasıl anlamamayı başardın.
En kaliteli şarkı benim işte çok düşünmeNeyi paylaşmişben evladımın kulağina güveniyorum yanliş duymaz o@dreamy (şarkıyı söylemeyinPuanlamaya etkisi olmasın)
Bir mi vereceksin yani şimdi...
Arabesk bi toplumda rap kültürü ne arasınHerkes Ceza seçmiş. Kolaycılık buldum o yüzden -3 puan alacak Ceza seçenler benden.
Çok uğraştırdı bu rap şarkılar ama oylayabildimBir mi vereceksin yani şimdi...
Arabesk bi toplumda rap kültürü ne arasınBütün öfkelerini arabeskle atan bir toplum raple ancak hoplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?