S.G.A.T.
Favori Üye
Ben yarışmıştım MS'te bu parçayla. Yanlış hatırlamıyorsam ilk sırayı almıştık.Şu şarkı nasıl seçilmez.
Ben yarışmıştım MS'te bu parçayla. Yanlış hatırlamıyorsam ilk sırayı almıştık.Şu şarkı nasıl seçilmez.
Hmm emeklerin için teşekkür ederiz
Ben yarışmıştım MS'te bu parçayla. Yanlış hatırlamıyorsam ilk sırayı almıştık.
İlk akla @Tolstoyevski geliyor gerçekten.
Gökhan Türkmen hmm gayet iyi@denizz19 yenilerden baya var ama risk almak istemeye bilirsin ama şunu düşün:
ve bence bu en iyi seçim BU olabilir:
İki Yabancı düşük gitti dedim, bu şarkı demedimBende iyi gitti diye hatırlıyorum.@Bully yanlış hatırlıyor. Açıkçası bu şarkı ilk 3'de garanti yani.
Forumda seviliyor, top10'da iyi gitmişti ama Yanımda Kal benim terciğim olurdu😊Gökhan Türkmen hmm gayet iyiListeme aldım. İlyas ve Feride'nin Şehrin Yolu nasıl sence
İlk akla @Tolstoyevski geliyor gerçekten.Seçenin Eurovision'da Azerbaycan Türkiye ilişkisi gibi tolstoydan tam puan garantili
İki Yabancı düşük gitti dedim, bu şarkı demedim
Bu Şarkı Benim'de bu kadar popüler isim arasında Teoman zorlanabilir diyorum.
Aslı Güngör - Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı@Bully tavsiye alavilirim
Benim de aklımda bu var aslında ama sıkı bir düşüneyim diyorumAslı Güngör - Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı
Benim ilk sezon seçimimdiSen de ms'de kullanacaktın hatta ama nasip olmamıştı
Direkt klip varken niye Kanal D’li versiyonu nu tercih edeyim.Kanal D logosunu koymamana attım, umarım recapta en ortada D vardır...
İlk sezon da vardı zaten aklında, Sıla'yı seçmiştin.Benim de aklımda bu var aslında ama sıkı bir düşüneyim diyorum
Sıla -Mabel Muhbir yok, Teoman-Şebnem Ferah iki yabancı yok, Model-Emre aydin Bir Pazar Kahvaltısı, Yıldız Tilbe-Ragga Oktay Gitme Kal, Harun Kolçak Tan Taşçı Gitme Seviyorum, Gülcin Harun Kolcak Aglat Beni, Aslı Güngör Ferhat Gocer Kalp Kalbe Karşı...
Gülben'in dueti secilecekse de sahsen Şıkır Şıkır varken diğerlerini seçmek bile bile lades yapmak gibi.
Sıla - Mabel aklımda aslında ama bu forum o şarkıyı sevmez kaliteli çünküSıla -Mabel Muhbir yok, Teoman-Şebnem Ferah iki yabancı yok, Model-Emre aydin Bir Pazar Kahvaltısı, Yıldız Tilbe-Ragga Oktay Gitme Kal, Harun Kolçak Tan Taşçı Gitme Seviyorum, Gülcin Harun Kolcak Aglat Beni, Aslı Güngör Ferhat Gocer Kalp Kalbe Karşı...
Gülben'in dueti secilecekse de sahsen Şıkır Şıkır varken diğerlerini seçmek bile bile lades yapmak gibi.
Erkekler Ağlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?