Sen de yabancı görünce hemen tam points diye atlıyorsun.Tam point![]()
Sen de yabancı görünce hemen tam points diye atlıyorsun.Tam point![]()
Tarkan - Kibariye mi. 😱Ben Tarkan düşünüyordum ondan pişti demiştim.![]()
Tarkan - Kibariye mi. 😱
Ben severim ama daha iddialıları elbet vardır.
Bunu düşünüyorum popüler isimler olmasa da muhteşem bir şarkı olduğu için. Ne dersiniz @bazinga @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye @sokak sanati @Ahmed @Aserat![]()
Gıcık .ssKesinlikle al her şey popülarite değil.![]()
Ben senin Nülüfer sevdandan dolayı Erkekler Ağlamaz seçeceğini düşünmüştüm ya da Gülben’den dolayı Şıkır Şıkır.Evet.Tarkan - Bülent Ersoy'du önce sonra Kiboş'a döndüydüm.
![]()
Ben senin Nülüfer sevdandan dolayı Erkekler Ağlamaz seçeceğini düşünmüştüm ya da Gülben’den dolayı Şıkır Şıkır.![]()
Destekliyorum. En azından klişelerden uzak bir seçim.
Bunu düşünüyorum popüler isimler olmasa da muhteşem bir şarkı olduğu için. Ne dersiniz @bazinga @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye @sokak sanati @Ahmed @Aserat![]()
Bu şarkıya Kral TV'de denk gelirdim güzeldir, benden düşük almaz gibi farklı bir seçim olduğu için
Kullanma bu hafta yorulma oy vereceğim diye.Sertab'ın aşk şarkısını seç ve tam puanı kap.![]()
Daha seçmedimSonuncu sırada olmazsın benim listede![]()
Daha seçmedim![]()
Gelenegi bozma iste.Hafta hafta gitmiyoruz ama![]()
Şarkı güzel olsa da kesinlikle hayır, elenmeni istemem. Sakın sakın...