Sen de yabancı görünce hemen tam points diye atlıyorsun.Tam point
Sen de yabancı görünce hemen tam points diye atlıyorsun.Tam point
Tarkan - Kibariye mi. 😱Ben Tarkan düşünüyordum ondan pişti demiştim.
Tarkan - Kibariye mi. 😱
Ben severim ama daha iddialıları elbet vardır.
Bunu düşünüyorum popüler isimler olmasa da muhteşem bir şarkı olduğu için. Ne dersiniz @bazinga @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye @sokak sanati @Ahmed @Aserat
Gıcık .ssKesinlikle al her şey popülarite değil.
Ben senin Nülüfer sevdandan dolayı Erkekler Ağlamaz seçeceğini düşünmüştüm ya da Gülben’den dolayı Şıkır Şıkır.Evet. Tarkan - Bülent Ersoy'du önce sonra Kiboş'a döndüydüm.
Ben senin Nülüfer sevdandan dolayı Erkekler Ağlamaz seçeceğini düşünmüştüm ya da Gülben’den dolayı Şıkır Şıkır.
Destekliyorum. En azından klişelerden uzak bir seçim.
Bunu düşünüyorum popüler isimler olmasa da muhteşem bir şarkı olduğu için. Ne dersiniz @bazinga @dreamy @S.G.A.T. @mrt-06 @Yiğitt @Bully @Silinmiş Üye @sokak sanati @Ahmed @Aserat
Bu şarkıya Kral TV'de denk gelirdim güzeldir, benden düşük almaz gibi farklı bir seçim olduğu için
Kullanma bu hafta yorulma oy vereceğim diye.Sertab'ın aşk şarkısını seç ve tam puanı kap.
Daha seçmedimSonuncu sırada olmazsın benim listede
@sokak sanati 5. bölüm degil hafta yap basligi sinirlerim bozuldu.
Daha seçmedim
Gelenegi bozma iste.Hafta hafta gitmiyoruz ama
Şarkı güzel olsa da kesinlikle hayır, elenmeni istemem. Sakın sakın...