Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu yarışma sana bayağı yaradı yalnızBenimde öyle oldu. Aşırı yoruldum hızlı hızlı açıkladım. Neyse yarın ufak bir entrika çevirip 70 yaparım burayı.
Bu yarışma sana bayağı yaradı yalnızBenimde öyle oldu. Aşırı yoruldum hızlı hızlı açıkladım. Neyse yarın ufak bir entrika çevirip 70 yaparım burayı.
Diamonds kötü bir şarkı değil ama listede bu kadar farkla 1. olacak bir parça da değil bence.We found love'ı ben daha çok seviyorum sözleri ve müziği daha dokunaklı ve Rihanna daha hissederek söylemiş onu pırlantalara göre.
Bu yarışma sana bayağı yaradı yalnızBiz seni hep böyle görmek istiyoruz
Bir de ben çok aşırı slow sevmiyorum yabancılarda galiba ondan Diamonds benim için We found love'ın gerisinde. 😁
Umut'um..İçimde ki cevheri keşfeden yapımcım teşekkürlerimi sunuyorum@MayısKralı
Neyse ben seni da fazla görmek istemiyorum. Bugün beni yalnız bırakman hiç hoşuma gitmedi çünkü..
Bana değil😱 Nasıl Günah değil.
Beni bulaştırmaTers köşe yapmak istiyorum. Son haftada bir gol atayım şunlaraSende destek ol ve Yılan ekibi olalım@serhatt bacımda destek olacak.
Daha yeni geldim hemen kovuyor musun...Kaliteli mesajlarını alıp çek git.ss @MEnes
Bizim işimiz bu yabancı şarkıları görüp geldim. Ama yarışmacı sayısı da azaldığına göre kalabilirim...@MEnes kaliteden anladığını bir kez daha gösterdi.
Sanatsal oylarımın özlendiğini elbette biliyorum, artık giriş yapayım dedim...@MEnes kaliteli oylarını özlemişiz hoşgeldin.
Beni bu kadar özlediğini bilmiyordum hahahaha.@MEnes berbat kulaklı .ss
Niye nerdeydi kiDaha yeni geldim hemen kovuyor musun...
Bizim işimiz bu yabancı şarkıları görüp geldim. Ama yarışmacı sayısı da azaldığına göre kalabilirim...
Sanatsal oylarımın özlendiğini elbette biliyorum, artık giriş yapayım dedim...
Beni bu kadar özlediğini bilmiyordum hahahaha.
Niye nerdeydi ki
Umut'um..
Egosu ağır basmıştır yineYarışmacı sayısı fazla diye oy vermiyordu. Üşengeçlik. Bir yere gittiği yok yani
Sen sadece burada tanıyorsun ben reelde tanıyorum
Ne alaka sanki dışarda biz Adele Hello dinliyor musun diye mi konuşuyoruzOna rağmen adamı tanıyamamışsın ve doğru seçimi yapamışsın. Düşük puan almışsın. Bravo
Ne alaka sanki dışarda biz Adele Hello dinliyor musun diye mi konuşuyoruzbizim egomuz tatlı egolar sadece bize yakışırKlavye egosu değil reel egolardan.
Zaten ego yapabileceğin bir özellik yok olduğun gibi yaşamak önemli.En iyisi ben gibi egosuz olmak.😛
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?