UTC gibi olmayın, Yasak Elma gibi olun. 10 reyting inşallah, maşallahReyting ilk hedefimiz değil, az reyting alalım ama elitliğimizi, kalitemizi koruyalım. UTC olmak gibi varken SAK gibi olmaya gerek yok.
UTC gibi olmayın, Yasak Elma gibi olun. 10 reyting inşallah, maşallahReyting ilk hedefimiz değil, az reyting alalım ama elitliğimizi, kalitemizi koruyalım. UTC olmak gibi varken SAK gibi olmaya gerek yok.
Reyting ilk hedefimiz değil, az reyting alalım ama elitliğimizi, kalitemizi koruyalım. UTC olmak gibi varken SAK gibi olmaya gerek yok.
UTC gibi olmayın, Yasak Elma gibi olun. 10 reyting inşallah, maşallah
Sonra haftaya atsınlar beni jürilikten, olduSeninle gelecek hafta için bir kaos masası kuralım Özelden.
Sonra haftaya atsınlar beni jürilikten, oldu
@Aserat kumpas kurup bizi postalayabilir, hiç güvenmiyorum ona
UTC gibi olmayın, Yasak Elma gibi olun. 10 reyting inşallah, maşallah
Ne haliniz varsa görün. Ben uyumaya gidiyorum, kip by.Bir Kadın dizisi izleyicisi olarak sen UTC'yi örnek mi gösterdin.s.s
Yasak Elma gibi olmak varken Seferin kızı mı olalım desen neyse. Yada İstanbullu gelin olmak varken Arka Sokaklar mi olalım diyebilirdin. Ama bu hiç hoş olmadı.
Bol kaoslu aman hayırlı rüyalarNe haliniz varsa görün. Ben uyumaya gidiyorum, kip by.
Sana da canim.Bol kaoslu aman hayırlı rüyalar
@Maskeli Fedai sana 3 puan vermiş, ben 8 puan verdim. Ona teşekkür var ama bana yok
Melun nasıl da kiskanmis bana edilen teşekkürü 😱@Maskeli Fedai bu gideride anca ben gibi gerçek turbocular yapar.
Melun nasıl da kiskanmis bana edilen teşekkürü 😱
Hee ama efsoluyunu belirtmiş oldum 2000-2010 arasi da yapın bari 2010'dan sonra cok iyi şarkı cıkmadi pek
Bu arada senin de emeklerine sağlık güzel bir konu olduDaha nasıl ispatlayacağım sana gerçek dostunun ben olduğumu bilemiyorum..
Bu arada senin de emeklerine sağlık güzel bir konu oldu
İnnanin diplerde olması üzücü Rihanna'nın birinci olmasına şaşırmadım popüler diye bastiniz yükseği popüler populerde her hafta böyle popüler şarkılar çıkınca ne yapacaksınız sayın jüriler yarışmacılar biraz ufkumuzu açalım
Pırlantalar'ın aldığı oylara aynen böyle bakıyorum.
Aslında aktiftim ama bir yerden sonra yorulup saldım Millete laf atmak sıkıyor bir yerden sonraTeşekkürler Canım. Yarışmaya kusursuzluğumu sunmaya çalışıyorum.😛
Sen dağa fazla aktif olsan şuan 70 sayfa olurduk. Senin yüzünden.
Aslında aktiftim ama bir yerden sonra yorulup saldım Millete laf atmak sıkıyor bir yerden sonra