Pabucumuz dama atıldı..Çok yanlış pencereden bakıyorsun. Zaten sonuçlarda da yoktun. Beni yalnız bıraktın.bu saatten sona sana karşı aseratı bile savunurum
Pabucumuz dama atıldı..Çok yanlış pencereden bakıyorsun. Zaten sonuçlarda da yoktun. Beni yalnız bıraktın.bu saatten sona sana karşı aseratı bile savunurum
Rica ederim Atacan'ımÖzellikle beni ipten alan @Felon @xdragxx @Yiğitt @denizz19 @Bully @vadikızı oyları oldu ayrıca teşekkür ederim...
Ben kötü verince bana vicdan yapanların bana 1 vermesini izledim, sizlere tesüfler...
@bazinga Yallah demediğini söylemiş ancak ilk sayfalarda demişti... Bir şey değişmiyor...
Programın yaratıcısı olarak sonuna kadar @sokak sanati sunacaktır. Yerli müziğe savaş açanlara fırsat vermeyeceğiz. MusicSurvivor'a katılmayız gerekirse.
Bacım dediğim, halam dediğim insanlar beni bugün çok şaşırttılar...
Herkese teşekkürler(!) maskelerin indiği bir bölüm oldu..
Ya son zamanlarda anlaşmalı oy gündeme geliyor, ben de rahatsız oldum. Hemen dinleyip atıyorum artık kimse şüphe etmesin diye. Anacım burda kaos çıkarılmıyo kiBebeğim sana şaka yapıyoruz.YasaK Elma izleyen biri olarak bu durumlara alışık olman lazım
Her şey reyting için.
pi sayısı.Kaç vermişdin.
Aramayayım sayfa sayfa.
ben batuhankaraların zannettim şarkıyıRica ederim Atacan'ımElenmemene sevindim, şarkın gayet güzeldi..
Çok güzel açıklama
Yerli ve milli duruştan yanayız...
Çemkirmenin amacı buydu dimi, az değilsin sen.Önümüzdeki hafta gönlümü alırsın.
Bence alınganlık yapıyorsun, kim söyledi ne söyledi görmedim ama ciddi yazmadıysa bence kırılacak bir şey yok. Ama ciddi yazdıysa da tepkinde haklısın, kimse kimsenin puanını küçümseyecek yorumda bulunamaz, bu hak kimsede yoktur. Sana ne de geç madem, en güzel cevaptır kendince.Değilim işte olmam da bunun bana denmesi benim için üzücü ve kırıcı jüri üyesi oldum olalı ilk defa bişey istedim mesajımı 10 kişi beğendi onlarda benim düşündü bende bir daha jüri üyesi olmucam..
Benim oylarımı isimsiz açıklayıp sonradan mı etiketliyorsun resmen oylarımı sabote etmişsin
Kimdin yine tuhaf birisini seçmişsindir.Katy Perry'ler götürsün seni ne yaptın.ss @Harunnn60
Bana laf oyunları yapma.pi sayısı.
Diamonds'ı severim.
Ya son zamanlarda anlaşmalı oy gündeme geliyor, ben de rahatsız oldum. Hemen dinleyip atıyorum artık kimse şüphe etmesin diye. Anacım burda kaos çıkarılmıyo ki
Gələn həftəyə İnşallah.Bana laf oyunları yapma.
3 ne be, cidden bu hafta senden yüksek bekliyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?