TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 4.Hafta (Sonuçlar)

5. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    32
Bu Şarkı Benim 1.sezon yarı finalistiydin hatırlıyorsun dimi

Teşekküre gerek yok sevdiğime göre sıraladım ablam ayrıca senin aracılığına ile mesajımı yazarken yanlış anlamazsanız diye başladım ve dedim ki bu seferde türk şarkı olsun dedim bu dedim diye yabancı şarkı düşmanı ilan edilmek çok kırıcı ve üzücü asla yabancı şarkı düşmanı değilim olmadım da sadece ben arka arkaya görünce sıkıldım söyledim ve mesajımıda 10 kişi beğendi onlarada tşk ederim bundan sonra yokum bu yarışmada..

Son düzenleme:
Reactions: mrt-06

Karşim geçen elendiginde ki açıklamayı kopyala yapıştır mi yaptın

Şaka bir yana. Jürisin bilgin olsun.

Reactions: batuhankaralar
Micheal Jackson ile ilk 10'a girmistin aslinda, eleme potasinda falan degildin. Hemen küsmeni istemiyorum, sonuc olarak hepimiz burada egleniyoruz ve sen de buradaki bir renksin.

Kaos 😱 @MayısKralı 'ndan alıyor musun yarışmayı.😱

Ben tek kelime etmedim, Inna baktığın zaman bu isimlerle karşılaştıramayacağım bir isim. Ama en güzel şarkısı seçildiği için yüksek bir puan vermiştim. Zamanında Dua Lipa'ya edilen sözleri herkes unutmuş, ben bu akşam tek kelime etmediğim halde, yarışma elimden alınıyorsa diyecek bir şeyim yok.

Kimlerin anlaşarak planladığını da söyle bence. Her şey belli olsun.

Reactions: alperuz
Yabancı şarkı düşmanı da olabilirsin, sevmek zorunda değilsin ki.
Ben de MS'de yerli & yabancı olunca yerliler hep bir tık üstte oluyor, son sıralarım genelde yabancılara kalıyor çok beğendiğim bir yabancı şarkı olmazsa.

Reactions: kerem