TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 4.Hafta (Oylama)

Beğendiğim sanatçıları daha seçen olmadı ilginç

50 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkarıyor emin misin. :A

images

Rihanna seçenler çok ümitli olmasın benden (katty) kimse seçmeyecek heralde

Ben kesin yüksek puan verirdim de forumun tepkisini tahmin etmek zor. O yüzden çoğu kişi genelde Rihanna gibi en garanti kişilere koşuyor. :D
Evet bi diamond kadar garanti bir şarkı değil tabii ama bence iyi puan alır yine de, etkileyici bir şarkı :D Gerçi üst sıralarda olur mu ben de emin değilim, forum şaşırtıyor bazen. Dün çakkıdı denen dandik şarkı dururken mfö'nün elenmesi gibi - @sokak sanati -:A

• Olmamış
Reactions: sokak sanati
Evet bi diamond kadar garanti bir şarkı değil tabii ama bence iyi puan alır yine de, etkileyici bir şarkı :D Gerçi üst sıralarda olur mu ben de emin değilim, forum şaşırtıyor bazen. Dün çakkıdı denen dandik şarkı dururken mfö'nün elenmesi gibi - @sokak sanati -:A

Ozan'da sever Çakkıdı. Yanlış kişiye dert yanmışsın:A @bazinga

Çakkıdı'nın sözleri dandik kabul ediyorum ama altyapı olarak Türkçe popta eşsiz bir şarkı. :A