Bence iyi puan alır bu şarkı ya, en kötü ortalarda yer alır diye düşünüyorumSeni bu yüzden seviyorduk işte. Buradaki kimsede bu şarkıyı alacak cesaret yok.
Bence iyi puan alır bu şarkı ya, en kötü ortalarda yer alır diye düşünüyorumSeni bu yüzden seviyorduk işte. Buradaki kimsede bu şarkıyı alacak cesaret yok.
Vericem vericem de hepsi 1 yok mu 😂😂Olsun yinede oy vermek zorunlu
Ben kesin yüksek puan verirdim de forumun tepkisini tahmin etmek zor. O yüzden çoğu kişi genelde Rihanna gibi en garanti kişilere koşuyor.Bence iyi puan alır bu şarkı ya, en kötü ortalarda yer alır diye düşünüyorum
50 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkarıyor emin misin.Pek değil 😂
Adele seçtim sen de yüksek ver Ben sana yüksek veriyorum zaten .ssDüşük verirsen bana yolarım seni.
Ben Madonnaciyim fotoda hiç etkilemedi 😂50 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkarıyor emin misin.
Peki o adamın koltuk altı ıyyy50 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkarıyor emin misin.
Jennifer bacım yeter. On The Floor sever misin.Peki o adamın koltuk altı ıyyy
Ben yabancı pek dinlemiyorum dinlemem lazım.Jennifer bacım yeter. On The Floor sever misin.
MS'de yerin hazir simdiden kendine sarkici secmeye basla.Yarışmadan ayrılmasaydım bununla yarışacaktım. Şarkısı olmayanlara öneririm
Evet bi diamond kadar garanti bir şarkı değil tabii ama bence iyi puan alır yine de, etkileyici bir şarkı Gerçi üst sıralarda olur mu ben de emin değilim, forum şaşırtıyor bazen. Dün çakkıdı denen dandik şarkı dururken mfö'nün elenmesi gibi - @sokak sanati -Ben kesin yüksek puan verirdim de forumun tepkisini tahmin etmek zor. O yüzden çoğu kişi genelde Rihanna gibi en garanti kişilere koşuyor.
Zamanı uyarsa yarışırımMS'de yerin hazir simdiden kendine sarkici secmeye basla.
Evet bi diamond kadar garanti bir şarkı değil tabii ama bence iyi puan alır yine de, etkileyici bir şarkı Gerçi üst sıralarda olur mu ben de emin değilim, forum şaşırtıyor bazen. Dün çakkıdı denen dandik şarkı dururken mfö'nün elenmesi gibi - @sokak sanati -
Recap yalan olur bu hafta. Hepsine telif gelir. @sokak sanati
En iyisini Çiğdem yapıyordu. Hiç uğraşmıyordu, direkt tam şarkıyı koyup yanına dakikasını yazıyordu. Açın kendiniz izleyin diye.Dailymation'dan artık yükleriz olmayana
Çakkıdı'nın sözleri dandik kabul ediyorum ama altyapı olarak Türkçe popta eşsiz bir şarkı.Evet bi diamond kadar garanti bir şarkı değil tabii ama bence iyi puan alır yine de, etkileyici bir şarkı Gerçi üst sıralarda olur mu ben de emin değilim, forum şaşırtıyor bazen. Dün çakkıdı denen dandik şarkı dururken mfö'nün elenmesi gibi - @sokak sanati -