Yagmur Sesleri'ydi sanirim.Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçekten
Yagmur Sesleri'ydi sanirim.Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçekten
Diger türlü kesin elenirdi ama.Yeni Türkü'nün o sarkisindan haberim bile yoktu.
MS'de 3. olmuş yani burada da en kötü ilk 10'da olabilirdim.Bu Şarkı Benim'de her hafta en üst düzey şarkılar yarışıyor, MS'de durum öyle değil.Çıldıracağın bir durum yok o yüzden
Yağmurun ElleriHangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçekten
En güzeli ya, en son ben belirliyorum işte gideni kalanı ne güzelKadrolu jüri, oylarını garanti son gün gönderir.
Yagmur Sesleri'ydi sanirim.Daha iyi sarkilar vardi da 80'ler konsepti pek benlik degildi zaten Mayis seceneklerin arasina koymustu yoksa izin vermezdim.
Yeni Türkü'nün birçok şarkısını bilirim aslında ama ben de duymadım bu şarkıyıMS'de 3. olmuş yani burada da en kötü ilk 10'da olabilirdim.
Yağmurun Elleri
Ben bile müzik cahili olmama rağmen biliyorum yok artık. 😱Yeni Türkü'nün birçok şarkısını bilirim aslında ama ben de duymadım bu şarkıyıYani o kadar seçenek dururken bu ikisi arasında kalmak da ne bileyim
Elenebilirdin deMS'de 3. olmuş yani burada da en kötü ilk 10'da olabilirdim.
Yağmurun Elleri
Yeni Türkü'nün birçok şarkısını bilirim aslında ama ben de duymadım bu şarkıyıYani o kadar seçenek dururken bu ikisi arasında kalmak da ne bileyim
Yine hakli ciktim.Ben bile müzik cahili olmama rağmen biliyorum yok artık. 😱
Neyse kütüklük yapıp sinir bozma zaten geçen haftaki rezalet puanın hala aklımda.
Şimdi bakınca hatırlar gibi oldum ama Yeni Türkü'nün de bundan iyi 10 şarkısını sayabilirimBen bile müzik cahili olmama rağmen biliyorum yok artık. 😱
Neyse kütüklük yapıp sinir bozma zaten geçen haftaki rezalet puanın hala aklımda.
Kuzu Kuzu benden önce kesin kapılır diye almadım yoksa aklımdaydı.Şimdi bakınca hatırlar gibi oldum ama Yeni Türkü'nün de bundan iyi 10 şarkısını sayabilirimGeçen hafta Tarkan ile gelmiştin galiba. Orada da aynı durum var. Bak @dreamy Kuzu Kuzu ile topladı puanları, sen gittin son albümlerindeki şarkısıyla gelip kaldın diplerde
Bu hafta hangi şarkı seninKuzu Kuzu benden önce kesin kapılır diye almadım yoksa aklımdaydı.Neyse sus artık.
Jennifer Lopez. Umarım seviyorsundur çünkü görsel açıdan sana BAYAĞI hitap eden biri.Bu hafta hangi şarkı seninGeçen hafta yazıyordu ne güzel kimin hangi şarkıyı seçtiği, o kalkmasa iyiydi
Görsel açıdan harikanı verdim ama şarkı açısından...? Hmm bilemedimJennifer Lopez. Umarım seviyorsundur çünkü görsel açıdan sana BAYAĞI hitap eden biri.
Bence şarkıyı değerlendirirken görselliği de hesaba katabilirsin en az şarkı kadar önemli çünkü.Görsel açıdan harikanı verdim ama şarkı açısından...? Hmm bilemedim
O dediğini destere yapar ancakBence şarkıyı değerlendirirken görselliği de hesaba katabilirsin en az şarkı kadar önemli çünkü.
İzledim tabii ki.İzledin mi diziyi.
Son oyununu güzel oynayamadı. Ben yapmam aynı hatayı
Biraz önce nasıl yarı finale çıktı diyordun.Keşke sen şampiyon olsaymışsın.Neyse ki sonradan oldun
Severim Gripin'i
Bu haftaki şarkımı nasıl buldun, 4.7 milyarlık izlenmeyle Youtube’da en çok dinlenen 2. şarkı olan SHAPE OF YOU.Şimdi bakınca hatırlar gibi oldum ama Yeni Türkü'nün de bundan iyi 10 şarkısını sayabilirimGeçen hafta Tarkan ile gelmiştin galiba. Orada da aynı durum var. Bak @dreamy Kuzu Kuzu ile topladı puanları, sen gittin son albümlerindeki şarkısıyla gelip kaldın diplerde
Aç aç ikisini beraber yürütebilirim.Bu akşam bambaşka bir magazin çukuru konusu açacaktım halbuki
Sen Emre Altuğ'a laf ettiğin için ben de Gripin'e laf ettimİzledim tabii ki.Bir Bran Stark gelirse işin biter.
Biraz önce nasıl yarı finale çıktı diyordun.
Sen Emre Altuğ'a laf ettiğin için ben de Gripin'e laf ettim
İzledim tabii ki.Bir Bran Stark gelirse işin biter.
Biraz önce nasıl yarı finale çıktı diyordun.
Burdan sana malzeme çıkmaz cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?