TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 4.Hafta (Oylama)

Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçekten
Yagmur Sesleri'ydi sanirim.
Daha iyi sarkilar vardi da 80'ler konsepti pek benlik degildi zaten Mayis seceneklerin arasina koymustu yoksa izin vermezdim.

Reactions: MasacRE
Diger türlü kesin elenirdi ama.
Yeni Türkü'nün o sarkisindan haberim bile yoktu.
Bu Şarkı Benim'de her hafta en üst düzey şarkılar yarışıyor, MS'de durum öyle değil.
Çıldıracağın bir durum yok o yüzden
MS'de 3. olmuş yani burada da en kötü ilk 10'da olabilirdim.

Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçekten
Yağmurun Elleri

Reactions: Bully and MasacRE
Yagmur Sesleri'ydi sanirim.
Daha iyi sarkilar vardi da 80'ler konsepti pek benlik degildi zaten Mayis seceneklerin arasina koymustu yoksa izin vermezdim.
MS'de 3. olmuş yani burada da en kötü ilk 10'da olabilirdim.

Yağmurun Elleri
Yeni Türkü'nün birçok şarkısını bilirim aslında ama ben de duymadım bu şarkıyı
Yani o kadar seçenek dururken bu ikisi arasında kalmak da ne bileyim

Reactions: kerem and Aserat
Yeni Türkü'nün birçok şarkısını bilirim aslında ama ben de duymadım bu şarkıyı
Yani o kadar seçenek dururken bu ikisi arasında kalmak da ne bileyim
Ben bile müzik cahili olmama rağmen biliyorum yok artık. 😱

Neyse kütüklük yapıp sinir bozma zaten geçen haftaki rezalet puanın hala aklımda.

Reactions: MasacRE and Aserat
Ben bile müzik cahili olmama rağmen biliyorum yok artık. 😱

Neyse kütüklük yapıp sinir bozma zaten geçen haftaki rezalet puanın hala aklımda.
Şimdi bakınca hatırlar gibi oldum ama Yeni Türkü'nün de bundan iyi 10 şarkısını sayabilirim
Geçen hafta Tarkan ile gelmiştin galiba. Orada da aynı durum var. Bak @dreamy Kuzu Kuzu ile topladı puanları, sen gittin son albümlerindeki şarkısıyla gelip kaldın diplerde

Reactions: dreamy and Aserat
Kuzu Kuzu benden önce kesin kapılır diye almadım yoksa aklımdaydı.
Neyse sus artık.

Bu haftaki şarkımı nasıl buldun, 4.7 milyarlık izlenmeyle Youtube’da en çok dinlenen 2. şarkı olan SHAPE OF YOU.