TVen Bu Şarkı Benim 2.Sezon 4.Hafta (Oylama)

Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçekten :A
Yagmur Sesleri'ydi sanirim. :A Daha iyi sarkilar vardi da 80'ler konsepti pek benlik degildi zaten Mayis seceneklerin arasina koymustu yoksa izin vermezdim. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Diger türlü kesin elenirdi ama. :A Yeni Türkü'nün o sarkisindan haberim bile yoktu. :A
Bu Şarkı Benim'de her hafta en üst düzey şarkılar yarışıyor, MS'de durum öyle değil. :A Çıldıracağın bir durum yok o yüzden :A
MS'de 3. olmuş yani burada da en kötü ilk 10'da olabilirdim. :A

Hangi şarkıydı o? Yalnız 80'lerden seçilebilecek onlarca yüzlerce şarkıdan doğru seçimler yapamamışsa Aserat'ın suçu daha ağır basıyor gibi görünüyor gerçekten :A
Yağmurun Elleri :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and MasacRE
Yagmur Sesleri'ydi sanirim. :A Daha iyi sarkilar vardi da 80'ler konsepti pek benlik degildi zaten Mayis seceneklerin arasina koymustu yoksa izin vermezdim. :A
MS'de 3. olmuş yani burada da en kötü ilk 10'da olabilirdim. :A

Yağmurun Elleri :A
Yeni Türkü'nün birçok şarkısını bilirim aslında ama ben de duymadım bu şarkıyı :A Yani o kadar seçenek dururken bu ikisi arasında kalmak da ne bileyim :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and Aserat
Yeni Türkü'nün birçok şarkısını bilirim aslında ama ben de duymadım bu şarkıyı :A Yani o kadar seçenek dururken bu ikisi arasında kalmak da ne bileyim :A
Ben bile müzik cahili olmama rağmen biliyorum yok artık. 😱

Neyse kütüklük yapıp sinir bozma zaten geçen haftaki rezalet puanın hala aklımda. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Aserat
Ben bile müzik cahili olmama rağmen biliyorum yok artık. 😱

Neyse kütüklük yapıp sinir bozma zaten geçen haftaki rezalet puanın hala aklımda. :A
Şimdi bakınca hatırlar gibi oldum ama Yeni Türkü'nün de bundan iyi 10 şarkısını sayabilirim :A Geçen hafta Tarkan ile gelmiştin galiba. Orada da aynı durum var. Bak @dreamy Kuzu Kuzu ile topladı puanları, sen gittin son albümlerindeki şarkısıyla gelip kaldın diplerde :A

• Üzücü
  • Harika
Reactions: dreamy and Aserat
Şimdi bakınca hatırlar gibi oldum ama Yeni Türkü'nün de bundan iyi 10 şarkısını sayabilirim :A Geçen hafta Tarkan ile gelmiştin galiba. Orada da aynı durum var. Bak @dreamy Kuzu Kuzu ile topladı puanları, sen gittin son albümlerindeki şarkısıyla gelip kaldın diplerde :A
Kuzu Kuzu benden önce kesin kapılır diye almadım yoksa aklımdaydı. :A Neyse sus artık. :A

• Güldürdün
Bu hafta hangi şarkı senin :A Geçen hafta yazıyordu ne güzel kimin hangi şarkıyı seçtiği, o kalkmasa iyiydi :A
Jennifer Lopez. Umarım seviyorsundur çünkü görsel açıdan sana BAYAĞI hitap eden biri. :A

images

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Bu haftaki şarkımı nasıl buldun, 4.7 milyarlık izlenmeyle Youtube’da en çok dinlenen 2. şarkı olan SHAPE OF YOU. :Z

• Beğendim