O zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.Taraf tutsaydim seni degil @Yiğitt'i sampiyon yapardim zamaninda.
O zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.Taraf tutsaydim seni degil @Yiğitt'i sampiyon yapardim zamaninda.
MS olsa hadi sarkici olarak bir favorim olur en azindan da burada nasil favori edineyim?O zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.
Aaa bu şarkı cidden benim@gözlemci bu yarismayla ilgili kötü anilarin var biliyorum ama jüri üyesi olup oy kullanmak istersen memnun oluruz.
Kimse tarafsız değildirden yola cıkarsak vardir senin de bir favınFavorim mi?Kimmis o benim niye haberim yok?
Yarışanlara göre favorin olamaz mıMS olsa hadi sarkici olarak bir favorim olur en azindan da burada nasil favori edineyim?
Üstelik sen kazandın gibi bi bahanesi de varO zaman taraf tutmaman bu sefer tutmayacak olmanı garanti edemez.
Katildigim ilk yarismaydi sanirim, neyye ugradigimi sasirmistim.Aaa bu şarkı cidden benimGeçmiş geride kaldı jüri oluruz
Herkese az cok yardim etmisimdir elimden geldigince ama favorim yok olmamali da. Sunucuyum ben bir kere. Yarisanlarin hepsini seviyorum zaten.Yarışanlara göre favorin olamaz mı
Gelecek sezon yarisacaklara duyurmus oldun en azindan.Sıralamaya karar verdim gibi. Tek netleşen 3 numaram.
1 ve 2 arasında gidip gelmekteyim ve 4 ve 5 te de ufak bir kararsızlığım var.
Bu türkü benden tam puan alırdı:
Tarz olarak tam senlik sarkilar sanirim.Şimdi dinleyip göndereceğim ben de. Gördüğüm iyi oldu.
@xBUGRAx Ah Yalan Dünya'yı alacak gibi olmuştu ama almadı 😏Gelecek sezon yarisacaklara duyurmus oldun en azindan.
Bu mesajımda tam da senin dediğini anlatmaya çalıştım.@kerem
ufak tefek tatlılıklarHerkese az cok yardim etmisimdir elimden geldigince ama favorim yok olmamali da. Sunucuyum ben bir kere. Yarisanlarin hepsini seviyorum zaten.
Niye almadi o zaman? Bence de Ah Yalan Dünya cok güclü bir sarki, türkü dinlemesem de severim bende.@xBUGRAx Ah Yalan Dünya'yı alacak gibi olmuştu ama almadı 😏
Gelecek sezon yarışacaklar için.... Tamam anladım
Kulislerde yine dedikodum mu döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?