Sen de olmasan.Cnm ben yeterim tek.
Sen de olmasan.Cnm ben yeterim tek.
Tamam. Uğrarım o sıra 😊2. puan durumundan hemen sonra sanirim.
Sakiniz beeeSakin olun ya.
Tamam. Uğrarım o sıra 😊
@dreamy ile avatar sinerjisi yapacaktık ama o da yok 😏
Yada bosverin reytingler düsük girin birbirinize en iyisi.Sakiniz beeeHadi benim çiçek gibi oylarimi yayınla da dizi izlemeye gitcem
Drimoşuna tam vermişsindir.Sakiniz beeeHadi benim çiçek gibi oylarimi yayınla da dizi izlemeye gitcem
O beni kaybetti zaten, gitse de kalsa da bu yaptigini unutmayacagim. Beni yüz üstü birakmamasi gerekirdi, kendi hatasina karsilik hemde.Tamam. Uğrarım o sıra 😊
@dreamy ile avatar sinerjisi yapacaktık ama o da yok 😏
Yada bosverin reytingler düsük girin birbirinize en iyisi.
Puanlar dipdipe.1. Puan Durumu:
26 | Ahmed | Neşet Ertaş - Neredesin Sen
23 | mrt-06 | Musa Eroğlu - Mihriban
22 | bazinga | Barış Manço - Gesi Bağları
21 | xBUGRAx | Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
21 | dreamy | Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Haklısın. Elenmediyse yaptığı şey daha ağır gelirO beni kaybetti zaten, gitse de kalsa da bu yaptigini unutmayacagim. Beni yüz üstü birakmamasi gerekirdi, kendi hatasina karsilik hemde.
Kes.
Şarkıcılığını seviyorum demiştim kaç kez.
1. Puan Durumu:
26 | Ahmed | Neşet Ertaş - Neredesin Sen
23 | mrt-06 | Musa Eroğlu - Mihriban
22 | bazinga | Barış Manço - Gesi Bağları
21 | xBUGRAx | Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
21 | dreamy | Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Bana demediğin kesin çünkü hem ilk üçteyim hem son üçte.İlk üçte olması gereken üç şarkının, son üçte olması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?