Dedim ona 10 kere Bariş Manço yorumu olmaz diyeCözülemeyen bir puzzle gibiyim, saka maka @bazinga iele ikiniz finale kalirsiniz diye düsünmüstüm ard arda elendiniz.
Dedim ona 10 kere Bariş Manço yorumu olmaz diyeCözülemeyen bir puzzle gibiyim, saka maka @bazinga iele ikiniz finale kalirsiniz diye düsünmüstüm ard arda elendiniz.
Istersen daha fazla üzmeyelim hani.Dedim ona 10 kere Bariş Manço yorumu olmaz diye-15e rağmen 1 puan farkla elenmesi
İşte taraf tuttuğunu açık etti sonunda.Iyi seni eleyelim o zaman, memnun olurum bende.
Napsam da senden kurtulamiyorum.
Geçiyo geçiyoIstersen daha fazla üzmeyelim hani.
Şunun eline koz verme
Cidden üşengeçlikle alakası yok tamamen aklımdan çıkmış. @Dosi ile dün konuşurken bile bugün sonuçların açıklanacağını bilmiyordum sanırım günlük hayattaki telaşlardan dolayı böyle oldu anlamadım.96 | mrt-06 | Musa Eroğlu - Mihriban
88 | Ahmed | Neşet Ertaş - Neredesin Sen
75 | xBUGRAx | Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
Kendi İlk 3 üm aynı şekilde sıralanmış.
@mrt-06 @Ahmed @xBUGRAx Tebrik ediyorum.
Özellikle @mrt-06 ve @Ahmed Türkü nün tam karışığına gelen İsim ve Eserlerle geldiğinize inanıyorum zaten buda puanlarınıza yansımış.
@bazinga Patron elenmişin. Bana göre senin handikapın Barış Manço oldu.
@dreamy Aldığın cezaya üzüldüm ki daha bugün @Forumdash ile üşengeçliğin üzerine geyik yapıyorduk,bilseydim gerçekten bende hatırlatırdım.
@kerem Sunum için teşekkürler, emeğine sağlık.
Ben de senden ilginç bir tesadüf.Napsam da senden kurtulamiyorum.
Canın sağolsun İsotcum bak herşeye rağmen devam ediyorsun 😉Cidden üşengeçlikle alakası yok tamamen aklımdan çıkmış. @Dosi ile dün konuşurken bile bugün sonuçların açıklanacağını bilmiyordum sanırım günlük hayattaki telaşlardan dolayı böyle oldu anlamadım.
Beni yüz üstü birakip gittin bunu unutmayacagim. Sanki benim hatammis gibi.Ben de senden ilginç bir tesadüf.
@bazinga'yi teselli et o zaman, neyse ki sonradan katilanlarin hepsini teker teker eledin falan de.Geçiyo geçiyoBen yarım saatte atlattım
Hiç hatırlatma yapmadın oylama süresince. Öğrendikten sonra haliyle içimden konuda kalmak gelmedi. Zaten elenmeme garanti gözüyle bakıyordum.Beni yüz üstü birakip gittin bunu unutmayacagim. Sanki benim hatammis gibi.
Bugün trafik kazasi gecirdim zaten sonuclari bile erteleyebilirdim ki ayrica hatirlatma yapma zorunlulugum mu var? Özelden mesaj yoluyla herkese recaplari yolluyorum zaten.Hiç hatırlatma yapmadın oylama süresince. Öğrendikten sonra haliyle içimden konuda kalmak gelmedi. Zaten elenmeme garanti gözüyle bakıyordum.
Çok geçmiş olsun.Böyle berbat bir günde final olmamasina bende sevindim acikcasi.
Bugün aksilikler üst üste geldi, sabah kaza gecirdim ama suan buradayim mesela.
WP'den anlatirim. Bugün benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmedi zaten.Ne kaza. 😱
Oylamamda sana verdiğim puandaki fikir değişikliğim ilginç bir detay oldu.Cidden üşengeçlikle alakası yok tamamen aklımdan çıkmış. @Dosi ile dün konuşurken bile bugün sonuçların açıklanacağını bilmiyordum sanırım günlük hayattaki telaşlardan dolayı böyle oldu anlamadım.
Haketmiyordu bence elenmeyi, 1 puanla elenmesi yazik oldu.
Ne degisti ki?Oylamamda sana verdiğim puandaki fikir değişikliğim ilginç bir detay oldu.
Şuana kadar da 8 kere 1 verdiğim elendiyse 6 kere 2 verdiğim elenmiştir. İlginç :S
Trafik kazasi gecirdim.Çok geçmiş olsun.😱 Ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?