TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta Sonuçları

18. Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Bugün online olup haftanin konusunda da cevap yazmis sanirim. Unuttu herhalde, artik sonuclarina katlanacak.
@dreamy
Daha dün benim kutlama konumda da bahsi geçti. 1 vereceğimi hissettiğini söylemişti ve bende öyle olduğunun sinyalini vermiştim ve o da düşük alacağı için trip atmayacağının sözünü vermişti. İnsan ozaman hatırlayıp oy atardı 😡 @dreamy

Reactions: xBUGRAx
Diger yarismacilarin izniyle cezasi -10'a ya da -5'e düsürülebilir tabii. Benim de istegim o yönde.
@bazinga @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx
Bu nasıl soru 😱 diğerleri 3 puan farktan elenirse doğru bir öneri değil 😊 tabi yinede yarışmacıların kendi tercihi ama pek mantıklı gelmiyor kişiye göre kural değiştirmeler.

dün 2 ayrı konuda biz BŞB konuştuk onunla. Üzücü

Yarismacilara sordum ama haklisin -15'i haketti maalesef. Umarim bilerek yapmamistir.

@Forumdash torunun ne halde gelde gör bir.

Reactions: Forumdash and Dosi
Bilmiyorum keşke hiç ceza almasaydı. 10 dakikalık bir işti. Bilerek vermemezlik yapmadı unuttu. Hatırlatma da yapmadık hiç birimiz. Senden yoğundun muhtemelen.
Bende yogundum ya, gercekten su son birkac gündür dogru dürüst giremiyorum bile foruma.
Ama insan oy kullanmayi da unutmaz ki.

Reactions: sokak sanati
Bende yogundum ya, gercekten su son birkac gündür dogru dürüst giremiyorum bile foruma.
Ama insan oy kullanmayi da unutmaz ki.

Kural kuraldır tabi ki ama Emre gibi bi durumda değil. Emre özellikle vermiyordu. Dreamy verdiğini düşündü belki de. Zaten foruma vakit ayaramadı pek bende görmedim.

Reactions: Forumdash