xBUGRAx
Emekli
Bir daha da göremeyecekler zaten...Esprilerin hak ettikleri değeri alamıyor bugün. Moraller iyi değil.
Bir daha da göremeyecekler zaten...Esprilerin hak ettikleri değeri alamıyor bugün. Moraller iyi değil.
Mayıs kralı nasıl böyle oy verebiliyor biz neden 12345 diye veriyoruz?? @kerem @sokak sanati@MayısKralı'nın Oyları:
Çok beğenemedim hepsini
4 Kazım Koyuncu
4 Neşet Ertaş
4 Barış Manço
4 Musa Eroğlu
2 Selda Bağcan
@MayısKralı teşekkürler.@MayısKralı'nın Oyları:
Çok beğenemedim hepsini
4 Kazım Koyuncu
4 Neşet Ertaş
4 Barış Manço
4 Musa Eroğlu
2 Selda Bağcan
BİTMİYOR YARIŞMADAKİ MAĞDURİYETLERİM.....Böyle oy verilmesine karşıyım bir şarkının daha düşük verilmesi doğru değil..
Bugün bana karşı mı doldun sen?Garanti şarkılar seçe seçe finale çıktı ama sen bir tane Rihanna seçtin Garanti diye hemen 1 puan aldın @kerem "den. Bu haksızlığa dur deme vakti geldi
Oyun bana hile yaptıSen de vur @pompy ....
3 jüri baskanindan biri kendisi. @xBUGRAxBöyle oy verilmesine karşıyım bir şarkının daha düşük verilmesi doğru değil..
Mayıs kralı nasıl böyle oy verebiliyor biz neden 12345 diye veriyoruz?? @kerem @sokak sanati
Tamam da yani hepsine 4 verip bir şarkıya 2 puan daha düşük vermek adaletli bir oylama değil.3 jüri baskanindan biri kendisi. @xBUGRAx
Yarismayi foruma kazandiran kisi kendisi. 3 hafta sunuculuk da yapti.Mayıs kralı nasıl böyle oy verebiliyor biz neden 12345 diye veriyoruz?? @kerem @sokak sanati
Teşekkür etmiştim ya kardeşim.@mrt-06 abim oylamam hakkında görüş belirtmedin?Beni pas geçtin
KONUŞ.. BU YARIŞMADA YANAN BEN OLDUM...