Teşekkürler abi. @The_Erinch
Teşekkürler abi. @The_Erinch
O şarkıya eksi olsa eksi verirdim.Kim kime 1 verdi gördük. Tek sinsi @Ahmed
Bazilari diyormus artik bana, gülüp geciyorum.@dreamy oyun nasıl olurdu verseydin aslan karşiim
Çok teşekkürler @The_Erinch
Arkamdan konuşma.Bi siralama yapsin bakalim, kimin kaderiyle oynamis merak ettim.
Ya hala gerçek türkü falan diyorsunuz.Yorum konusu olarak diyorum Bu şarkıyla gelinseydi kim gerçek türkü diye oy verecekti??
Hmm bazilari demiyorum en azindan. Gidiyordun en son noldu?Arkamdan konuşma.
Bazilari diyormus artik bana, gülüp geciyorum.
Takımımdan adam alınsın yapmamBir daha olmasın..
Finalde ikiniz birbirinize düşün zaten bundan sonra ki tüm konseptleri ben seçeceğim. @dreamy 'nin ahı yerde kalmayacak
Esprilerin hak ettikleri değeri alamıyor bugün. Moraller iyi değil.
Türkü, Türkiye'nin sözlü geleneğinde, bir ezgi ile söylenen halk şiirlerinin her çeşidine verilen ad.Türkü bir defa iki anlamda kullanıyor Türki yani Türklere göre/Türk usulüne göre demek. Demek ki burada bariz bir fark belirginleşiyor; Türkünün bir söyleniş usulü olduğu.
Not alındı @keremYa hala gerçek türkü falan diyorsunuz.
Türkü yorumla ilgili değil eserle ilgili. Bence bu şarkıyla başvurulsa da kabul edilmeliydi ve diğerleriyle aynı şartlarda, müzik zevkime göre oy verecektim tabii ki.
O şarkıya eksi olsa eksi verirdim.
Son yazdığını neresinden çıkardın?Türkü bir defa iki anlamda kullanıyor Türki yani Türklere göre/Türk usulüne göre demek. Demek ki burada bariz bir fark belirginleşiyor; Türkünün bir söyleniş usulü olduğu.
Böyle oy verilmesine karşıyım bir şarkının daha düşük verilmesi doğru değil..@MayısKralı'nın Oyları:
Çok beğenemedim hepsini
4 Kazım Koyuncu
4 Neşet Ertaş
4 Barış Manço
4 Musa Eroğlu
2 Selda Bağcan
Canın sağ olsun @MayısKralı@MayısKralı'nın Oyları:
Çok beğenemedim hepsini
4 Kazım Koyuncu
4 Neşet Ertaş
4 Barış Manço
4 Musa Eroğlu