bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,838
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Cidden çekilecek yer değil tövbe Allah'ım oralara yolumu düşürmesin YARABBİM..Derdin ne Sivasla.@mrt-06
Anne tarafından Sivaslıyım canım.@mrt-06 nalaka.![]()
Şu güzelliğe, şu sese bak.Esma Sultan'dan bu şarkı sana gelsin o zaman.
Çok öfkeliyim.Harbiden ekmeğini yedi yedi şimdi nankörlük ediyor. Seda abla bi kenara çekip nasihat etmeli![]()
SİVASIN YİĞİDOSU... @mrt-06@mrt-06
Arkadaşlar siz türküyü cidden yanlış anlamışsınız, 2 şarkı kesinlikle türkü değil..
4 Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
3 Neşet Ertaş - Neredesin Sen
2 Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
1 Barış Manço - Gesi Bağları
Koyverdin Gittin beni slow pop, Gesi Bağları pop olarak geçiyor araştırabilirsiniz..
3 için teşekkürler.@mrt-06
Arkadaşlar siz türküyü cidden yanlış anlamışsınız, 2 şarkı kesinlikle türkü değil..
Koyverdin Gittin beni slow pop, Gesi Bağları pop olarak geçiyor araştırabilirsiniz..
Verseydi sonuc degisirdi sanki. 3 kisi icin.Dün konuda boş boş konuşuyordu. Yoksa abilere oy vermemezlik yapacak biri değil. Vermediğini unuttu verdim sandı galiba. Çok üzücü böyle elenmesi.![]()
Çok öfkeliyim.![]()
Türkü ve pop müziği karşılaştırmak elma ile kediyi karşılaştırmak gibi bir şey.@mrt-06
Çatalcalı zat görsün bu meşaşjı.Mert'e ben de katılıyorum o kadar türkü varken türkü olmayan müzikleri seçen arkadaşlar yok değildi![]()
Verseydi sonuc degisirdi sanki. 3 kisi icin.![]()
Bi siralama yapsin bakalim, kimin kaderiyle oynamis merak ettim.Değişiyordu tabi ki? Bazı aç gözlülerin kurbanı oldu @dreamy![]()
Buna şükür, teşekkürler @sokak sanati@sokak sanati
Türkü sevmem. İlk ikisi biraz iyi ama diğerleri kötüydü. Sorry Buğra.
5 Puan Mihriban
5 Puan Şevval Sam
3 Puan Gezi Bağları
3 Puan Neredesin Sen
2 Puan Sivas'ın yolları