bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,348
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
YAZIKLAR OLSUN... @xBUGRAx
YAZIKLAR OLSUN... @xBUGRAx
Cidden çekilecek yer değil tövbe Allah'ım oralara yolumu düşürmesin YARABBİM..Derdin ne Sivasla. @mrt-06
Anne tarafından Sivaslıyım canım.@mrt-06 nalaka.
Şu güzelliğe, şu sese bak.Esma Sultan'dan bu şarkı sana gelsin o zaman.
Çok öfkeliyim.Harbiden ekmeğini yedi yedi şimdi nankörlük ediyor. Seda abla bi kenara çekip nasihat etmeli
SİVASIN YİĞİDOSU... @mrt-06@mrt-06
Arkadaşlar siz türküyü cidden yanlış anlamışsınız, 2 şarkı kesinlikle türkü değil..
4 Selda Bağcan - Sivas'ın Yollarına
3 Neşet Ertaş - Neredesin Sen
2 Kazım Koyuncu & Şevval Sam - Koyverdun Gittun Beni
1 Barış Manço - Gesi Bağları
Koyverdin Gittin beni slow pop, Gesi Bağları pop olarak geçiyor araştırabilirsiniz..
3 için teşekkürler. @mrt-06@mrt-06
Arkadaşlar siz türküyü cidden yanlış anlamışsınız, 2 şarkı kesinlikle türkü değil..
Koyverdin Gittin beni slow pop, Gesi Bağları pop olarak geçiyor araştırabilirsiniz..
Verseydi sonuc degisirdi sanki. 3 kisi icin.Dün konuda boş boş konuşuyordu. Yoksa abilere oy vermemezlik yapacak biri değil. Vermediğini unuttu verdim sandı galiba. Çok üzücü böyle elenmesi.
Çok öfkeliyim.
Türkü ve pop müziği karşılaştırmak elma ile kediyi karşılaştırmak gibi bir şey.@mrt-06
Çatalcalı zat görsün bu meşaşjı.Mert'e ben de katılıyorum o kadar türkü varken türkü olmayan müzikleri seçen arkadaşlar yok değildi
Verseydi sonuc degisirdi sanki. 3 kisi icin.
Bi siralama yapsin bakalim, kimin kaderiyle oynamis merak ettim.Değişiyordu tabi ki? Bazı aç gözlülerin kurbanı oldu @dreamy
Buna şükür, teşekkürler @sokak sanati@sokak sanati
Türkü sevmem. İlk ikisi biraz iyi ama diğerleri kötüydü. Sorry Buğra.
5 Puan Mihriban
5 Puan Şevval Sam
3 Puan Gezi Bağları
3 Puan Neredesin Sen
2 Puan Sivas'ın yolları