Ceceliyle @kerem yarışsın sen MS i diğer yaza sunarsın keremde alırZaten Ceceli seçmeniz lazımdı engel olmuş. Yanlış şarkı seçmişsiniz
Ceceliyle @kerem yarışsın sen MS i diğer yaza sunarsın keremde alırZaten Ceceli seçmeniz lazımdı engel olmuş. Yanlış şarkı seçmişsiniz
Ben Kalbimin Tek Sahibineye 2 kere oy atdım farklı cihazlardan, keşke daha çok şansım olsaydı.Bu arada ben Yıldız dedim ama Ceceli işaretledim. Onu seçin elenince diye
Ceceli'yi sevmiyorum asla yarismam benlik degil.
Kim o?
Yazarım canlarım.Kim bana özelden yaz
yoo sen cevap yazınca sonuclara bakmiştimBu arada ben Yıldız dedim ama Ceceli işaretledim. Onu seçin elenince diye
Ben Kalbimin Tek Sahibineye 2 kere oy atdım farklı cihazlardan, keşke daha çok şansım olsaydı.Direkt çözüm.@Forumdash @Çiğdem @kerem
1 veya 2 verdigin mi?Yazarım canlarım.
yoo sen cevap yazınca sonuclara bakmiştim1 oy vardi
Aynı wifiden bağlanmadıysan olabilirBen Kalbimin Tek Sahibineye 2 kere oy atdım farklı cihazlardan, keşke daha çok şansım olsaydı.Direkt çözüm.@Forumdash @Çiğdem @kerem
Yazarım canlarım.
PC ve telefon evet.Aynı wifiden bağlanmadıysan olabilirCİdden link attın filan ugraştin mi
Senin gibi fake'liyorAhmet itirafta bulundu ona bak sen beni boş ver
Sevmiyormuş zaten 1-2 şarkısını seviyorum dedi
@kerem Ciddi ciddi bizi elemeye çalısmıs sanırım abicim @ForumdashCeceli'yi sevmiyorum asla yarismam benlik degil.
Ikisi de kabul oldu yazdı. 😱Aynı ipten iki kere oy atılamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?