Dost dedik bağrımıza bastık.Daha çok diğer kişiyi kast etmiştim.
Sende kıskanç ve kuduruksun bunu bilmeyen yok
Ay neyse Sertabla zirveler bizim.
Dost dedik bağrımıza bastık.Daha çok diğer kişiyi kast etmiştim.
Sende kıskanç ve kuduruksun bunu bilmeyen yok
Dost dedik bağrımıza bastık.
Ay neyse Sertabla zirveler bizim.
Kafam karıştı, b değilmiydi ayol.Sertap bi kere o
Tamam işte o senmişsin, itiraf ettin sonunda.Yok ben kıskanınca da diyorum. Mesela @dreamy yi kıskandım, o şarkıyı beğeniyordum.
@sokak sanati na benzemeye başlamışsın iyice, seni terk etmem isabet olmuş.Eski nişanlımı biraz heyecanlandırayım dedim, sus.
Kesin yine beni harcayacaksınız. MS döneminden sevmediğini hatırlıyorum bu şarkıyı.İki şarkı dışında
Verdim abicimArkadaşlar kücük bir anket yapmak istiyorum. Bu anket tamamen gizlilik içinde olacak(nick yazmaya gerek yoktur)
BU HAFTA ŞARKIMI SEN SEÇ
. Neden seçmem gerektiğini yada seçmemem gerektiği için yorum da bırakabilirsiniz
You were invited by Forumdash to vote on xoyondo.com
Forumdash set up a poll and invites you to vote. It is free. No registration required.xoyondo.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Söylemeyın neyi oyladiğinizi
Hiçbiri seçeneği olsaydı onu seçerdimArkadaşlar kücük bir anket yapmak istiyorum. Bu anket tamamen gizlilik içinde olacak(nick yazmaya gerek yoktur)
BU HAFTA ŞARKIMI SEN SEÇ
. Neden seçmem gerektiğini yada seçmemem gerektiği için yorum da bırakabilirsiniz
You were invited by Forumdash to vote on xoyondo.com
Forumdash set up a poll and invites you to vote. It is free. No registration required.xoyondo.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
TşklerHiçbiri seçeneği olsaydı onu seçerdim
Ama genede seçim yaptım. 😉
Yaşlı Balıkdan SevgilerTşklerKararsız kaldım o yuzden yoksa mu haftaki kategoriyi hiç istemedimAma haklısın hiçbiri seçeneği de koysaydım keşke
Saygılar ve sevgiler yaşlı kurttanYaşlı Balıkdan Sevgiler
Niye 😱Söylemeyın neyi oyladiğinizi
Valla finalde herkes çok beğenmiş düşük oyları kabul etmeyeceğim.@Tolstoyevski ve uzaylı akrabalarına özel bir masa ayıralım sonuc gecesinde @kerem@sokak sanati @Bully @Forumdash @xemrexxx
@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet
@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet@kerem @Ahmed @xemrexxx @alperuz @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83453
@Ahmed Seni niye istemiyor demek bizim kadar güçlü değil sizin tarafın bağıAile boyu yarışmadasınız. Sizin aileden olmayan 3 kişiylede bem ortak olacağım
O da elenirse @Ahmed'e kaldınız.@Forumdash la elenirsek senle ortak oluruz evet@kerem @Ahmed @xemrexxx @alperuz @serhatt @xBUGRAx @sokak sanati @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?