@kerem eleyelim gitsin arkadaş.
Sus kuz parlak bulamıyasıca. Ss@kerem eleyelim gitsin arkadaş.
Ilk 3-4 sezon demedim zaten.
Cok oldu zaten, neyse ki bastik 1 puani ona.@kerem eleyelim gitsin arkadaş.
Yok artık. 😱 @keremYalnız senin bu akşam çok dikkatli izlemen lazım bazılarının oyunu. Sana bi mesaj var bence Kerem'in oyunda
Müslüman olmayan insan degil mi yani?Kul hakkına girmeyin @sokak sanati @xemrexxx
Gerçi ben gevurum diyordu @kerem hellalik duurmu olurmu bilmiyorumda
Kul hakkına girmeyin @sokak sanati @xemrexxx
Gerçi ben gevurum diyordu @kerem hellalik duurmu olurmu bilmiyorumda
Arkadaşlar @Forumdash abicim az geç gelecek oyüzden bir diğer sahibi olarak şarkımızın puanlarınıza tepkileri ben verecem @Forumdash geldindede oradan devam ama 30 mesaj yazacak hatta 40 yazdırıcaz onaAnkete oy vermeyi unutmayin. Bütün yarismacilarima simdiden basarilar.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Son 3 sezon dedim zaten, anlama sorunu var sende.O zaman 7. Ve 8. Sezon de vizyonsuz
Ölmüş olmasın bir kontrol etArkadaşlar @Forumdash abicim az geç gelecek oyüzden bir diğer sahibi olarak şarkımızın puanlarınıza tepkileri ben verecem @Forumdash geldindede oradan devam ama 30 mesaj yazacak hatta 40 yazdırıcaz ona@kerem
Aile temsili olarak teşekkürler gelecek@Ahmed @xBUGRAx @bazinga @dreamy @xemrexxx @mrt-06 @serhatt @sokak sanati @The_Erinch @alperuz @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83109
Canlı performans konsepti ne ya, aşırı sıkıcı
İdsre eder@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle.)
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı.)
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Boşuna zevksiz demiyoruz.@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle.)
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı.)
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?