Ben canlı performans gibi farklı konsept istiyorum...Evet cok iyi olur bence.
Ben canlı performans gibi farklı konsept istiyorum...Evet cok iyi olur bence.
Cümle gibi olurdu sonra, 3 kelime yeterli.Sadece final yazmışsın cnm başlılta.
Aynen finla yarı finallar hepsi bilinir şarkılar oluyor.%50'si kullanıldı ama ve garanti şarkılar sevmeyen birisin sen sözde ama burada garanti şarkıların yarışacağı bölümü seçmişsin. Derhal oyunu değiştir. Biz Canlı performans istiyoruz. @Ahmed @Forumdash
Bu oyunu bozacağız. @sokak sanatiCümle gibi olurdu sonra, 3 kelime yeterli.
Pek öyle görünmüyor.Bu oyunu bozacağız. @sokak sanati
Aynen finla yarı finallar hepsi bilinir şarkılar oluyor.
Hepsi garanti ama, bizde bütün iyi sarkilari kiyaslayabilecegiz.%50'si kullanıldı ama ve garanti şarkılar sevmeyen birisin sen sözde ama burada garanti şarkıların yarışacağı bölümü seçmişsin. Derhal oyunu değiştir. Biz Canlı performans istiyoruz. @Ahmed @Forumdash
Hepsi garanti ama, bizde bütün iyi sarkilari kiyaslayabilecegiz.
Yalniz bu yarismayi benle @MayısKralı baslattik zaten.Sırf Rihanna bu yüzden 1 puan aldı. Sunucu değiştirme zamanı geldi. @MayısKralı
@dreamy oyunu kullanmis bile, bence cok ümitlenme.Kes be kes. Profil fotoda zaten vıcık yeşil hiç sevmem. İyice itici olmuşsun
Canlı şarkılar seçilecek o kadar. @Forumdash 'ın aile birazdan buraya bu konuda desteğe gelecektir
Yalniz bu yarismayi benle @MayısKralı baslattik zaten.
Herkes atmalı
Sunucuya saldiriyorlar, yetis. Tam zamaninda geldin. @Çiğdem
Herkes atmalı
@kerem eleyelim gitsin arkadaş.Ne sıkıcı yarışma. Ss
Ilk 3-4 sezon demedim zaten.3. Sezon Hande ile Burcu'ydu ve kullanıldı. Hande'nin Kırmızıydı. 4. Sezon finale zaten Rihanna ve Sıla çıktı. Yanlışın var
Kul hakkına girmeyin @sokak sanati @xemrexxxSunucuya saldiriyorlar, yetis. Tam zamaninda geldin. @Çiğdem