Çıkmaz Sokaklar yarı final şarkısıydı, final şarkısı Sahilden idi
Maskeli Yalınla finale kaldı, Yalın'ın bir şarkısı daha kullanılabilir. Erkin, Selda Bağcan, Sertab, Şebnem, Yıldız falan var işte![]()
Pff, çok saçma hafta olacak.
Gidiyorum ama seninle alakası yokSeni yarışmadan kovuyorum![]()
Pff, çok saçma hafta olacak.![]()
Canlı derken, playbacksiz söylenen şarkılar. Eurovision gibi. Hit olamayan derken 1 milyon tıkın altında kalanlar.@kerem kategoriler sorun yaşatmasın? Hit olmamasını nerden ankayacaklar?
Canlı performans derken?
Son seçeneğe yüklenir gibi herkes ama umarım o olmaz
Beni yönlendir sonra kime oy vermem konusunda![]()
Sana mı kaldı buOyunda geçersiz![]()
4 fark var ayol, yarışmacılar bile MS seçmiş.Canlı performans olacak. O seçeneği sabote ettim![]()
Şebnem, Sertab ve Yıldız kullanılabilirŞebnem ve Sertab ne kullandı acaba hatırlamıyorum. Yıldız'ın kullanılmayan şarkısı mi kaldı. Neyse çok sönük bir hafta olur. Canlı Performans seçelim. Snde seçmişsin zaten. @Forumdash 'da yıllardır bu haftayı istiyor. @Çiğdem 'de gelir.![]()
Yalın - Zalim, Hande Yener - Kırmızı da ms final şarkılarıydı ve bu sezon kullanıldılarYarışmacılara yetecek kadar final şarkısı vardır tabii ama seçenek az.
![]()
Çeyrek ve yarı final da dahil olacak merak etmeyin. Arşivimiz geniş.Canlı performans gibi büyük bir kategori varken neden 10-15 şarkılık kategroiye oy kullanılıyor?
Yarışmacı olarak rahatsızım bu durumdan.
1 milyon altı en iyisiCanlı derken, playbacksiz söylenen şarkılar. Eurovision gibi. Hit olamayan derken 1 milyon tıkın altında kalanlar.
Şimdilik bekle sonuçlardan sonra etiketlerim seni.![]()
Sana mı kaldı bu![]()
4 fark var ayol, yarışmacılar bile MS seçmiş.![]()
En az 4 olması lazımŞimdi kaç puan verdim tahmin et bakalım![]()
Evet cok iyi olur bence.@kerem cnm sen MS mi istiyorsun.![]()