Önce onu vururum @Ahmed sana noliyiSen zaten verdiği puanı gördükten sonra konu direkt terket
Önce onu vururum @Ahmed sana noliyiSen zaten verdiği puanı gördükten sonra konu direkt terket
@kerem eleyelim gitsin arkadaş.
Sus kuz parlak bulamıyasıca. Ss@kerem eleyelim gitsin arkadaş.
Ilk 3-4 sezon demedim zaten.
Cok oldu zaten, neyse ki bastik 1 puani ona.@kerem eleyelim gitsin arkadaş.
Yok artık. 😱 @keremYalnız senin bu akşam çok dikkatli izlemen lazım bazılarının oyunu. Sana bi mesaj var bence Kerem'in oyunda
Müslüman olmayan insan degil mi yani?Kul hakkına girmeyin @sokak sanati @xemrexxx
Gerçi ben gevurum diyordu @kerem hellalik duurmu olurmu bilmiyorumda
Kul hakkına girmeyin @sokak sanati @xemrexxx
Gerçi ben gevurum diyordu @kerem hellalik duurmu olurmu bilmiyorumda
Aynen bu kafir alamancıyı bu mübarek günlerde yok etmeli @ÇiğdemVurun kafire
Arkadaşlar @Forumdash abicim az geç gelecek oyüzden bir diğer sahibi olarak şarkımızın puanlarınıza tepkileri ben verecem @Forumdash geldindede oradan devam ama 30 mesaj yazacak hatta 40 yazdırıcaz ona @keremAnkete oy vermeyi unutmayin. Bütün yarismacilarima simdiden basarilar.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Son 3 sezon dedim zaten, anlama sorunu var sende.O zaman 7. Ve 8. Sezon de vizyonsuz
Ölmüş olmasın bir kontrol etArkadaşlar @Forumdash abicim az geç gelecek oyüzden bir diğer sahibi olarak şarkımızın puanlarınıza tepkileri ben verecem @Forumdash geldindede oradan devam ama 30 mesaj yazacak hatta 40 yazdırıcaz ona @kerem
Aile temsili olarak teşekkürler gelecek @Ahmed @xBUGRAx @bazinga @dreamy @xemrexxx @mrt-06 @serhatt @sokak sanati @The_Erinch @alperuz @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83109
Canlı performans konsepti ne ya, aşırı sıkıcı
İdsre eder@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle. )
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı. )
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Boşuna zevksiz demiyoruz.@kerem 'in oyları. Oyları az önce yolladı. @Ahmed galiba senin şarkı gidici. Mesaj var gibi hissettim
7p) Indila (Haftanın en iyi şarkısı, değeri bilinmesi dileğiyle. )
7p) Shakira
7p) Michel Telo
6p) Luis Fonsi
6p) Manu Pilas
5p) Las Ketchup
3p) Dan Omar (Açık ara haftanın en kötü şarkısı. )
@MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD