Kafam yine yanmıs halde şuan bende ikisi dısındakıler kötü denildi sandım @Forumdash la ben diyordum@serhatt @xemrexxx @kerem
Kafam yine yanmıs halde şuan bende ikisi dısındakıler kötü denildi sandım @Forumdash la ben diyordum@serhatt @xemrexxx @kerem
Biraz daha oy dilenirsen 1 veririm bak .ss @serhatt @xemrexxx @Forumdash @xBUGRAxŞöyle bir baktımda seçimlere @Forumdash abicimle ilk sınavımımızın yabancı olması çok iyi olmuş çünkü diğerlerinin birkaç hariç yabancı seçimleri ortada@Bully @xemrexxx @kerem @serhatt @alperuz
- mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
- dreamy | Don Omar - Danza Kuduro
- Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
- xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
- bazinga | Las Ketchup - The Ketchup Song
- Ahmed | Indila - Derniere Danse
- xemrexxx | Goran Bregovic - Ederlezi
aynen cnm
Ver acıma .ss
E zaten
Süper, teşekkürler şimdiden.
Benim seçimim nasıl hep eleştirirdin de yabancı seçimlerimiŞöyle bir baktımda seçimlere @Forumdash abicimle ilk sınavımımızın yabancı olması çok iyi olmuş çünkü diğerlerinin birkaç hariç yabancı seçimleri ortada@Bully @xemrexxx @kerem @serhatt @alperuz
- mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
- dreamy | Don Omar - Danza Kuduro
- Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
- xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
- bazinga | Las Ketchup - The Ketchup Song
- Ahmed | Indila - Derniere Danse
- xemrexxx | Goran Bregovic - Ederlezi
Fazla ümitlenme, oy kullanacagim deyip asla kullanmamaya dikkat eden biri kendisi.Süper, teşekkürler şimdiden.
Tamam ben yaparim bir seyler, klip ayni bu arada.Benim seçimim nasıl hep eleştirirdin de yabancı seçimlerimi
İlk Shakira’yı istemiştim ama vazgeçtim, şimdiki de zaten aklımda olan bir şarkıydı. @kerem sen de şarkının sizdeki klibini kafana göre ayarlarsın senin zevkine güveniyorumBizdekiyle sizdeki video aynı mı değil mi bilmiyoruz ya
Benim bildiğim @MayısKralı bu mesajın üstüne ilk oy kullanan kişi olur ve sana sağlam bir cevap verir.Fazla ümitlenme, oy kullanacagim deyip asla kullanmamaya dikkat eden biri kendisi.@MayısKralı
Kendisinin jüri baskani oldugunu hatirlatirim, sarkilari siralamak zorunda degil yani.Benim bildiğim @MayısKralı bu mesajın üstüne ilk oy kullanan kişi olur ve sana sağlam bir cevap verir.
Tüh.Kendisinin jüri baskani oldugunu hatirlatirim, sarkilari siralamak zorunda degil yani.
Bana bu iyiliği yapar mısın gerçekten.Tamam ben yaparim bir seyler, klip ayni bu arada.Yarina kadar düsünebilirsin hatta iki sarkinin recabina bakip da karar verebilirsin.
Evet ama ikisinin recabini söylersen.Bana bu iyiliği yapar mısın gerçekten.@sokak sanati ne kadar halden anlayan birisi gör...
Hayir yarin baslayacak neden?@kerem oylama başladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?