NEden diye sormaHayir yarin baslayacak neden?![]()
NEden diye sormaHayir yarin baslayacak neden?![]()
Ben o zaman burdaki klibin recabını sana özelden atayım, sonra sizdekiyle karşılaştırırız.Evet ama ikisinin recabini söylersen.![]()
Olur, her sey Yerne ve Beyna icin.Ben o zaman burdaki klibin recabını sana özelden atayım, sonra sizdekiyle karşılaştırırız.![]()
Bugün sarki secimlerine basladik, yarin oylamaya start verecegiz her zamanki gibi.NEden diye sormaben sana soruyorum neden yarın
![]()
Bana bu iyiliği yapar mısın gerçekten.@sokak sanati ne kadar halden anlayan birisi gör...
Herkes şarkısını seçmiş şimdi başlat bence oylamayıBugün sarki secimlerine basladik, yarin oylamaya start verecegiz her zamanki gibi.![]()
Yok hala kararsiz olan iki kisi var. Niye bu kadar acelecisin?Herkes şarkısını seçmiş şimdi başlat bence oylamayı![]()
Bilmem canım öyle istiyorYok hala kararsiz olan iki kisi var. Niye bu kadar acelecisin?![]()
Yok yarini bekle acelen ne.Bilmem canım öyle istiyorben oy kullanayım mı şimdi
![]()
Aferin, dogru yolu bulmussun.@xemrexxx e 1 vericem![]()
Ben zaten hep doğru yoldaydımAferin, dogru yolu bulmussun.![]()
Niye beni gecen hafta dinlemedin o zaman?Ben zaten hep doğru yoldaydım![]()
Forumun arabesk anlayışı farklı ne seçersem seçeyim elenirdim benNiye beni gecen hafta dinlemedin o zaman?![]()
O zaten aileden ama fotoğrafı genişletiyoruz
Aaa şimdi ne dersem artık tersindeki düşünceye inandın içinBenim seçimim nasıl hep eleştirirdin de yabancı seçimlerimi
İlk Shakira’yı istemiştim ama vazgeçtim, şimdiki de zaten aklımda olan bir şarkıydı. @kerem sen de şarkının sizdeki klibini kafana göre ayarlarsın senin zevkine güveniyorumBizdekiyle sizdeki video aynı mı değil mi bilmiyoruz ya
![]()
Aman eksik olsun .ssO zaten aileden ama fotoğrafı genişletiyoruz![]()
![]()
@Forumdash Yeni güncelleme yapacakmıs bekleyin @serhatt @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx
![]()
![]()
![]()