Kafam yine yanmıs halde şuan bende ikisi dısındakıler kötü denildi sandım @Forumdash la ben diyordum@serhatt @xemrexxx @kerem
Kafam yine yanmıs halde şuan bende ikisi dısındakıler kötü denildi sandım @Forumdash la ben diyordum@serhatt @xemrexxx @kerem
Biraz daha oy dilenirsen 1 veririm bak .ss @serhatt @xemrexxx @Forumdash @xBUGRAxŞöyle bir baktımda seçimlere @Forumdash abicimle ilk sınavımımızın yabancı olması çok iyi olmuş çünkü diğerlerinin birkaç hariç yabancı seçimleri ortada![]()
![]()
@Bully @xemrexxx @kerem @serhatt @alperuz
- mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
- dreamy | Don Omar - Danza Kuduro
- Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
- xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
- bazinga | Las Ketchup - The Ketchup Song
- Ahmed | Indila - Derniere Danse
- xemrexxx | Goran Bregovic - Ederlezi
aynen cnm
Ver acıma .ss
E zaten
Süper, teşekkürler şimdiden.
Benim seçimim nasıl hep eleştirirdin de yabancı seçimlerimiŞöyle bir baktımda seçimlere @Forumdash abicimle ilk sınavımımızın yabancı olması çok iyi olmuş çünkü diğerlerinin birkaç hariç yabancı seçimleri ortada![]()
![]()
@Bully @xemrexxx @kerem @serhatt @alperuz
- mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
- dreamy | Don Omar - Danza Kuduro
- Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
- xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
- bazinga | Las Ketchup - The Ketchup Song
- Ahmed | Indila - Derniere Danse
- xemrexxx | Goran Bregovic - Ederlezi
Fazla ümitlenme, oy kullanacagim deyip asla kullanmamaya dikkat eden biri kendisi.Süper, teşekkürler şimdiden.![]()
Tamam ben yaparim bir seyler, klip ayni bu arada.Benim seçimim nasıl hep eleştirirdin de yabancı seçimlerimi
İlk Shakira’yı istemiştim ama vazgeçtim, şimdiki de zaten aklımda olan bir şarkıydı. @kerem sen de şarkının sizdeki klibini kafana göre ayarlarsın senin zevkine güveniyorumBizdekiyle sizdeki video aynı mı değil mi bilmiyoruz ya
![]()
Benim bildiğim @MayısKralı bu mesajın üstüne ilk oy kullanan kişi olur ve sana sağlam bir cevap verir.Fazla ümitlenme, oy kullanacagim deyip asla kullanmamaya dikkat eden biri kendisi.@MayısKralı
Kendisinin jüri baskani oldugunu hatirlatirim, sarkilari siralamak zorunda degil yani.Benim bildiğim @MayısKralı bu mesajın üstüne ilk oy kullanan kişi olur ve sana sağlam bir cevap verir.![]()
Tüh.Kendisinin jüri baskani oldugunu hatirlatirim, sarkilari siralamak zorunda degil yani.![]()
Bana bu iyiliği yapar mısın gerçekten.Tamam ben yaparim bir seyler, klip ayni bu arada.Yarina kadar düsünebilirsin hatta iki sarkinin recabina bakip da karar verebilirsin.
![]()
Evet ama ikisinin recabini söylersen.Bana bu iyiliği yapar mısın gerçekten.@sokak sanati ne kadar halden anlayan birisi gör...
Hayir yarin baslayacak neden?@kerem oylama başladı mı![]()