Değmez pompycim üzülme. Sana kız doludur irlandada ama sen farkında değilsindirhep o kızın dinlediği şarkılar olunca üzülüyorum mahalleden arkadaşımın düğününe götürecektim partner olarak bu virüs çıkmasa @Forumdash
Değmez pompycim üzülme. Sana kız doludur irlandada ama sen farkında değilsindirhep o kızın dinlediği şarkılar olunca üzülüyorum mahalleden arkadaşımın düğününe götürecektim partner olarak bu virüs çıkmasa @Forumdash
kız güzeldi @Forumdash bohemain dublin fanatiğiydi
Bir oyun izliyoruzda harunla son bölümünü izleyecemNe finali be 😱
Başlarım oyununa bildirimlerime dönBir oyun izliyoruzda harunla son bölümünü izleyecem![]()
Aman carlama huysuz şefAtacanın resimden bahsediyorum.![]()
1 gibi gelecem ozaman sahura kadar bakacam cnm şuan baktıklarım harici diğerlerine bakamadımBaşlarım oyununa bildirimlerime dön![]()
2 kisi disinda herkes iyi iddiali gelmis, bakalim.Şöyle bir baktımda seçimlere @Forumdash abicimle ilk sınavımımızın yabancı olması çok iyi olmuş çünkü diğerlerinin birkaç hariç yabancı seçimleri ortada![]()
![]()
@Bully @xemrexxx @kerem @serhatt @alperuz
- mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
- dreamy | Don Omar - Danza Kuduro
- Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
- xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
- bazinga | Las Ketchup - The Ketchup Song
- Ahmed | Indila - Derniere Danse
- xemrexxx | Goran Bregovic - Ederlezi
Saat zaten 1 olacak birazdan be1 gibi gelecem ozaman sahura kadar bakacam cnm şuan baktıklarım harici diğerlerine bakamadım![]()
Daha burayla ilgilenmediniz hanfendi.Aman carlama huysuz şef![]()
![]()
Bence @mrt-06 gayet iyi ama @Forumdash abicim bir ayarlayacam demiş bakalım sonuclarda onu kullanırım artık
![]()
![]()
@xemrexxx @Bully
Hızımı kesti @pompy rıza baba gibi karşıma dikildi dur sen napıyorsun burada diye kendi bölümüne gönderdiDaha burayla ilgilenmediniz hanfendi.![]()
Sahuru artık 3 den önce yapıyoruz oyunları ozamana kadar izler 3 e gelirim sonra 4 falan yatana kada bakarım bildirimlere cnmSaat zaten 1 olacak birazdan be![]()
Hayirli sahurlar o zaman.Hızımı kesti @pompy rıza baba gibi karşıma dikildi dur sen napıyorsun burada diye kendi bölümüne gönderdi@serhatt @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @Bully
Hepsiyle ilgilenicez oyun izleyip sahurdan sonra gelecem 3 den önce sonra 4 falan takılırız işte![]()
iKİ KİŞİ @Forumdash la ben işte2 kisi disinda herkes iyi iddiali gelmis, bakalim.![]()
Daha yeni geldim zaten cnmHayirli sahurlar o zaman.
Gelince buraya bak, begenmedim bugünkü performansini.![]()
Bakmazsan bozulacam artık...Sahuru artık 3 den önce yapıyoruz oyunları ozamana kadar izler 3 e gelirim sonra 4 falan yatana kada bakarım bildirimlere cnm![]()
![]()
![]()
Aman bırak şunuHızımı kesti @pompy rıza baba gibi karşıma dikildi dur sen napıyorsun burada diye kendi bölümüne gönderdi@serhatt @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @Bully
Hepsiyle ilgilenicez oyun izleyip sahurdan sonra gelecem 3 den önce sonra 4 falan takılırız işte![]()
Bakmazsan bozulacam artık...
Tepki vermediklerimi görmedimi bil cnm sahurdan sonra bakacam bana gelenleri merak etme çok sıkısık zaman ve birkaç şeye bakarken filmle geçti zamanım etkinlikle henüz diğer bildirimelre bakamadım bakacamAman bırak şunu![]()
Kafam yine yanmıs halde şuan bende ikisi dısındakıler kötü denildi sandım @Forumdash la ben diyordumİki kişi kötü gelmiş diyor. İyice saf oldun sende yaa![]()
Tamam canım sen nasıl dersenTepki vermediklerimi görmedimi bil cnm sahurdan sonra bakacam bana gelenleri merak etme çok sıkısık zaman ve birkaç şeye bakarken filmle geçti zamanım etkinlikle henüz diğer bildirimelre bakamadım bakacam![]()