Damien Duff
Süper Favori Üye
Neden acaba
Nerde o günler .ssYani napacaktımkı polis yakaladı gibi hissettim şuan gerçekten bir durdum 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @kerem @alperuz @serhatt @eskici @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx
Bacım irlandadaki kızlar azıyor diye düşük puan veriyor şuna ayar çekYani napacaktımkı polis yakaladı gibi hissettim şuan gerçekten bir durdum 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @kerem @alperuz @serhatt @eskici @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx
Ver ver her yere yayılmasın
Nesi var laa adamın turk ortalamasına göre bile yakışıklı@Forumdash kel olmayan ve kır saçlı olmayan versiyon yap![]()
Yani napacaktımkı polis yakaladı gibi hissettim şuan gerçekten bir durdum 😱 😱 😱 @mrt-06 @sokak sanati @Bully @kerem @alperuz @serhatt @eskici @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx
Neden acaba
Bölümmü yayınladı yine dur gitmeden bakayım oyun finali izlemeye gidicem bildirimlere henüz bakmadımsana bildirimlerim gitmiyor bazı yerlerde @Çiğdem
Nesi var laa adamın turk ortalamasına göre bile yakışıklı![]()
Şimdi haberim oluyor bakacam @pompyAyy yazık çocuğa. Dizinin yeni bölümü çıktı biraz orası ile ilgilen![]()
hep o kızın dinlediği şarkılar olunca üzülüyorum mahalleden arkadaşımın düğününe götürecektim partner olarak bu virüs çıkmasa @ForumdashBacım irlandadaki kızlar azıyor diye düşük puan veriyor şuna ayar çek![]()
Yaşlı duruyor genç olsun dedim. Adanın bi şeyi yok. Doğru anla bir kere de![]()
@Forumdash Genç gözüksün ben yaşlı yanıNesi var laa adamın turk ortalamasına göre bile yakışıklı![]()
Evet olabilir.
Yılanca bilmiyorum pardonYaşlı duruyor genç olsun dedim. Adanın bi şeyi yok. Doğru anla bir kere de![]()
Ne finali be 😱Bölümmü yayınladı yine dur gitmeden bakayım oyun finali izlemeye gidicem bildirimlere henüz bakmadım![]()
![]()
![]()
aman ikinizin de canı cehenneme