Kurtlar yer inş. .ss
Kurtlar yer inş. .ss
Aç gözlüler
Arkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği
Ekli dosyayı görüntüle 83037
Buda kendisinin yaptığı güncel olarak bu kalacak dedi @ForumdashAradakı farkı ve abicimizin neyden rahatsız olup neyi düzenlediğini siz bulun artık malum yarın öbürgün sizde fotomuza eklenirsiniz ip ucu olur sizede yada önlem@xemrexxx @dreamy @Bully @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @kerem @Harunnn60 @Ahmed
Önceki hali daha iyiydi.
İki fotoyuda acemi buldum@Forumdash @mrt-06
Atoş'un foto daha bütün duruyor. Faruk'un fotonun renkleri uyumlu. İkisi de kötü ama@Çiğdem
@Forumdash Renk uyumu evet @mrt-06 da bize uymuş rengi ama güncellleme sebebi atacanı aramızdan atmak içinmiş 😱😱😱
Cevap fotoşopunu hazırlamaya başladım, intikamını alacam bu karenin.
Cevabı gelecek...
@mrt-06 bu nee😱 1. Olmak için camide şarkını çaldırmışsın
https://twitter.com/x/status/1263106372968775680
@Bully @Çiğdem @kerem @Forumdash @eskici @xBUGRAx @Ahmed @dreamy @alperuz @xemrexxx @Maskeli Fedai
LGBT kitle tutmadı bu sefer muhafazakar kitleye oynuyoruz.
Şaşırtmadı programın sahibi.. @ÇiğdemAaaaa😱😱 Bu alaman dazlağı iyice sazı eline almış. Forumda resmen subliminal mesaj veriyor adminlerde buna müsade ediyor 😱 Rachel'i derhal yabancı şubeye bildiriyor.
@xemrexxx @Çiğdem @eskici @Forumdash @mrt-06 @xBUGRAx @Özgür @serhatt @denizz19 @alperuz @Bully @Ahmed @alperuz @The_Erinch @Emre Ozansoy @Turkuazz
Cevap fotoşopunu hazırlamaya başladım, intikamını alacam bu karenin.
Tahmin etmiştim aslında, beni kıskandığını..Seni nasıl kıskanmış. Bende diyorum neresi olmadı fotonun. Çok şeytan bu Faruk
Tahmin etmiştim aslında, beni kıskandığını..
Atıcam merak etmeOylama için son saatler, sadecd sizin oylarınız kaldı.
@tolgab @Billy Kane @dreamy @Turkuazz @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @12.Adam @Dosi @yigit_00
Dede bunayınca böyle olduk.Yine ailede çatırdamalar başladı. Sonra yine suçu bana atarsınız. Sen bizim aramızı bozuyorsun diye. Halbuki temel sağlam değil.
Aaa yolla gelsin cnm @ForumdashCevap fotoşopunu hazırlamaya başladım, intikamını alacam bu karenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?