Atıcaksan bari azcık iftiranı ısla bee adam yılannnnssssss@dreamy
Arabesk bi şarkı yazar artık İsot. Hem benden gol yiyor hem ailesinden. Dertli dertli söyler artık
Atıcaksan bari azcık iftiranı ısla bee adam yılannnnssssss@dreamy
Size de yüz vermeye gelmiyor@sokak sanati
Geçen hafta aldım ki.Sen 'Ben puana alınmam' lafını demeyecektin. O günden beri final puanı alamıyorsun![]()
Geçen hafta aldım ki.![]()
Arabesk bi şarkı yazar artık İsot. Hem benden gol yiyor hem ailesinden. Dertli dertli söyler artık![]()
Bayramda elimi öpmek için yalvarakcaksın. Şu yılan dillinin gazına gelipSize de yüz vermeye gelmiyor@sokak sanati
Evet önceden klişe seçimler yapıyordum, son zamanlarda daha marjinal takılıyorum ondandır.Ama diğerleri kadar çok alamıyorsun. Son dönemde bi düşüşte seçimlerin ve puanların.![]()
Aen eve misafir gelmesini istemiyordun zaten, sevinmişsindirBayramda elimi öpmek için yalvarakcaksın. Şu yılan dillinin gazına gelip![]()
Ben sana dedimya @sokak sanati etkinlik sonrası gör birde onu ailemizden ayırıp seni bırakıcak diyeGözündeki değerim bir etkinlik yüzünden miydi sadece? Ben nerelere gideyim, ailem de umursamıyor beni zaten... @Çiğdem @Forumdash
Ben sana dedimya @sokak sanati etkinlik sonrası gör birde onu ailemizden ayırıp seni bırakıcak diyeYine iyi kötü bize kalacan bayram geliyor affederiz yine iyisin
@Forumdash
Harclık vermicez ceza olsun @ForumdashBastım tekmeyi sizin toruna![]()
Beni geriye atıyorArkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 83037
Buda kendisinin yaptığı güncel olarak bu kalacak dedi @ForumdashAradakı farkı ve abicimizin neyden rahatsız olup neyi düzenlediğini siz bulun artık malum yarın öbürgün sizde fotomuza eklenirsiniz ip ucu olur sizede yada önlem
![]()
![]()
@xemrexxx @dreamy @Bully @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @kerem @Harunnn60 @Ahmed
![]()
Aranıza girdiği için olmasınArkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği![]()
![]()
Buda kendisinin yaptığı güncel olarak bu kalacak dedi @ForumdashAradakı farkı ve abicimizin neyden rahatsız olup neyi düzenlediğini siz bulun artık malum yarın öbürgün sizde fotomuza eklenirsiniz ip ucu olur sizede yada önlem
![]()
![]()
@xemrexxx @dreamy @Bully @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @kerem @Harunnn60 @Ahmed
![]()
Yine sarılıyor sana bee
Önceki hali daha iyiydi.Arkadaşlar bu @mrt-06 ın ailemize kendini ekleme fotosuydu @Forumdash abicimizin niyeyse sevmediği![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bana seni temsil edecek birini yollasanaAman patlayın .ss